I když vlastně ne tak docela. Byť sice na plavky už kašle, jednu část těla do látky halí stále. Do vody tak studené, že by se do ní s chutí pustil opravdu málokdo, Eva Decastelo vstupuje s ručníkem omotaným kolem hlavy. Své pověstné poprsí pak herečka zakrývá paží. Aspoň tedy pro potřeby selfie fotky. Tu Eva posléze umístila na instagram. O vášeň pro koupání v ledové vodě se herečka zkrátka ráda dělí.

„Dnešní Vltava v šest hodin ráno,“ napsala herečka svým fanouškům na sociální síti a jako pozdrav připojila k textu i fotku. Na ní je k vidění od pasu nahoru nahá s bílým ručníkem, zamotaným ve stylu turbanu na hlavě, a spodní polovinou těla ponořená do nejdelší řeky na území Česka. Není to tak dlouho, co trendu otužování postupně podlehl snad celý český šoubyznys. Nutno ovšem uznat, že Eva Decastelo je jednou z těch, co nepolevili - do ledové vody vstupuje stále.

Představitelka drbny Zuzany ze seriálu Slunečná je totiž pevně přesvědčená, že díky pěstěné imunitě se jí vyhýbají všelijaké nemoci a onemocnění. „Od září ani rýma,“ svěřila se hrdě Eva Decastelo. A přestože na to sami nemají odvahu, konání své odhodlanější kolegyně oceňují, je jasné z ohlasů na hereččině instagramovém profilu. „Bohyně,“ vyslovila se nadšeně a pochvalně Tereza Brodská (52).

VIDEO: Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií