Mikádo, blond, světle hnědá? Decastelo tohle všechno měla a vyzkoušela. Už nějaký ten pátek vypadá hvězda Slunečné pořád stejně, byly ovšem časy, kdy účesy střídala jeden za druhým. Pomocí několika portrétovek na občanku vykreslila na instagramu časovou linii svých odvážných experimentů.

„Myslím, že tohle vás pobaví. Tak šel čas,“ napsala Decastelo k příspěvku a v hashtagu kroutila hlavu nad tím, kdo jí jako řekl, že blond je dobrá volba. Fanoušci nemohli nesouhlasit. „Ten blond je slušnej masakr,“ vzkázal jí jeden komentující. „Blond ani náhodou!“ upozornila ji další. „Ta blond, to je úlet,“ vysmála se jí třetí.

Video: Eva Decastelo jako sexbomba z komiksu! Přiznala další plastiky

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

O nic lépe si v recenzích nevedl ani novější příspěvek, kde Eva odhalila vizáž z roku 2000. Do neviňátka s prostříhanými vlasy a ofinou nalepenou na čele se pustily její herecké kolegyně. „Ne neeeee,“ kvičela Bára Mottlová. „Ježismarjááá, já to říkám pořád!!“ třeštila oči Tereza Brodská.

Jedna ze sledujících při pohledu na mladinkou Evu vytasila vtipný příběh z minulosti: „Já makala u Kocába a byl tam Ruppert a říkal, že jsem pěkná, ale na jeho holku nikdo nemá… a tos byla ty?!! Je to tak, viď?“ Decastelo si následně místo odpovědi pobaveně povzdychla, kolik let už uběhlo.

VIDEO: Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií