Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Luxusní realiťáci pózují s drahými auty a kubánskými doutníky: „Nejsme žádní podvodníčci!“

Autor: jžk - 
19. března 2021
05:15

Pózováním s auty značky Rolls Royce si tito vyšperkovaní realitní makléři vydělávají skoro 100 tisíc měsíčně! Zaměstnanci společnosti Tyron Ash se nebojí chvástat luxusem.

Britská realitní společnost Tyron Ash na instagramu získala 75 000 fanoušků tím, že jejich zaměstnanci sdílí snímky u panských sídel, kde si jakoby nenuceně pokuřují kubánské doutníky. Atraktivní makléři s dokonalými účesy a obleky k nim často píšou odvážné popisky, jako například majitel agentury, který zveřejnil, že „kdyby měl vsadit na jedinou věc, byl by to on sám.“

Celá společnost byla na internetu napadána kritiky, kteří jim nejčastěji vyčítali jejich okázalý styl. Pan Tyron Ash (35) však tvrdí, že neexistuje lepší způsob, jak oslovit nemovitostí za několik miliard korun, než ji prodávat společně s životním stylem milionářů. „Vždy říkám svým lidem, že mají jen jednu šanci udělat první dojem. Nechci, aby se na nás zákazníci podívali a viděli někoho v nepadnoucím, levném obleku,“ řekl pro The Sun.

S kritikou si moc velkou hlavu nedělá. „Chci, aby lidé byli hrdí na svůj vzhled a chápali, že jsme úspěšná společnost, která se chce vždy ukazovat v tom nejlepším světle,“ dodal Ash s tím, že se jejich provize za dům většinou pohybuje od 600 do 800 tisíc korun. „Máme agenty, kterým je pouhých 20-25 let a jsou schopni si vydělat půl milionu za měsíc,“ pochlubil se úspěchy zaměstnanců. Magnát má v současné době pod sebou téměř 80 agentů, kteří pravidelně jednají s významnými klienty, jako jsou třeba fotbalisté z Premier League.

Ano, náš koncept je sice trochu okázalý, ale nejsme žádní podvodníčci! Kritiku na firmu jsem čekal, je to něco nového. Máme spoustu klientů, kteří náš způsob prezentace milují,“ uvedl nakonec majitel realitní společnosti. „Dříve nás na twitteru uráželi, ale hodně z toho byly vtipné poznámky, které jsem dokázal vzít s humorem.“ 

VIDEO: Dobrá architektura je spjatá s místem, na kterém stojí. Často si klienti přejí stavbu, která funguje v určité lokalitě, přenést jinam. Líbí se mi to, postav mi to tady. Takhle to ale nefunguje. Některé věci spolu zkrátka ladí jen na jednom daném místě.

user ( 19. března 2021 07:48 )

Pan majitel má pravdu, je spousta klientů z bývalého SSSR a Číny, co jim svoje nakradený $ prenechaji, jen životnosti makléřů bych si moc jistý nebyl. Tihle lidé nemají rádi nikoho kdo je pozná.

Zobrazit celou diskusi