Půvabná herečka Markéta Plánková, hvězda seriálů První republika, Ordinace v růžové zahradě 2 či Rodinná pouta, je pořádná tajnůstkářka. Podařilo se jí totiž úspěšně utajit i smutnou novinku, že se zhruba po třinácti letech rozpadlo její manželství s Danielem Častvajem (48), jemuž řekla své „ano“ v roce 2010 na dobřichovickém zámečku. Tehdy spolu chodili necelý rok a veselku, stejně jako nynější rozchod, herečka úzkostlivě utajila.

„Ano, je to pravda, už půl roku spolu nejsme,“ potvrdila teď Plánková Expresu. S Častvajem přitom má dceru Julii (12), ani společný potomek tedy zjevně nebyl dostatečným pojítkem pro zachování rodinné idylky.... Z předchozího vztahu s hercem Romanem Štolpou (58) má zase Markéta dceru Agátu (18). Ani tato romance neměla dlouhého trvání - především proto, že herec byl v době, kdy spolu měli poměr, ženatý se dvěma závazky. 

Video
Video se připravuje ...

Trailer pohádky Tajemství staré bambitky 2 Bioscop

Krásné plavovlásce, co naposledy zazářila na plátnech kin v pohádce Tajemství staré bambitky 2, kde jí scénář přivedl do cesty onoho vyvoleného muže v podobě mlsného generála v podání Otmara Brancuzského (†66), se osudová láska v reálném životě jaksi vyhýbá. Ani dlouholeté manželství nemá happy end, to se stává patrně jenom v červené knihovně. Ale je to zvláštní, jelikož Plánková patří bez přehánění k našim nejkrásnějším herečkám...

Fotogalerie
37 fotografií