Nedlouho poté, co se muzikálový zpěvák Vojtěch Drahokoupil vrátil z reality show Survivor, v níž vydržel sotva pár dní, než kvůli svému psychickému stavu raději odstoupil, odhalil světu krásnou novinku. Tehdy prozradil, že už rok randí s kráskou, co je o čtyři roky starší než on. „Většinou si oba svoje soukromí dobře střežíme, ale teď jsme se shodli, že je to tak silné, že nastal správný čas,“ rozplýval se v té době až po uši zamilovaný Vojta a s Anetou Vrzalovou po boku mu to velice slušelo.

Jenže bohužel, tato romance jim dlouho nevydržela. Po téměř třech letech a společném bydlení se zpěvák s půvabnou brunetkou, kterou diváci mohli znát z filmů Decibely lásky či Křídla Vánoc, rozešel. „Jsem čtyři měsíce nezadaný a nemám v plánu to měnit,“ uvedl nyní překvapivě pro Super.cz

„První dva měsíce to bolelo, ten rozchod byl těžký. S bývalou přítelkyní to bylo moc hezké a ten vztah byl hluboký,“ uvedl na adresu Anety, která má z kraťounkého manželství s podnikatelem Ondřejem Vackem syna Olivera (5).

Video
Video se připravuje ...

Vojtěch Drahokoupil v březnu tvrdil, že s partnerkou ještě je... Blesk TV

Časově to ale moc nesedí, jelikož Vojta v březnu redaktorovi Blesku řekl, že je u něj doma „všechno při starým“. „Mám holku furt a jsem jako v pohodě. Teď řeším hlavně album a řeším práci, takže soukromí jde teď trošku stranou,“ tvrdil v březnu, tedy v době, kdy už s Anetou, pokud dobře počítáme, zhruba měsíc nebyl. Coby single se Vojta rozhodně netrápí. Naopak, zmínil, že ani tak v jeho životě láska nechybí. „Mám spoustu lásky kolem sebe, miluji maminku, to je žena mého života,“ zdůraznil. 

Přestože to tedy mezi nimi bylo vážné a bylo potřeba se s koncem této lásky vyrovnat (a z toho důvodu možná hned její konec neohlašoval v médiích a radši lhal, že je vše zalité sluncem), zdá se, že se Drahokoupil z nepříjemné zkušenosti již úspěšně oklepal. 

„Je to za mnou a soustředím se na práci,“ zdůraznil zpěvák, co aktuálně zkouší jednu z hlavních rolí muzikálu Troja - tam mu byl svěřen part svůdníka Parida, jenž odloudil spartskému králi Meneláovi manželku Helenu... díky čemuž došlo k velké Trójské válce.

Fotogalerie
48 fotografií