Když se poprvé začalo v médiích psát o jejich lásce, nikdo nedával téhle romanci moc šancí. Přece jenom slavného muzikálového zpěváka a jeho partnerku dělilo dobrých 29 let a v době, kdy mezi nimi vzplály vzájemné city, byla ještě pod zákonem. „Já jsem Lucince říkal, že s ní budu jen kamarád, že chci být sám, ale postupem času jsem zjistil, že je Lucinka úžasnej andílek s IQ 121 a krásnou duší,“ prozradil Bohuš Matuš Blesku v roce 2018.

Veselka se konala v rodinném parku Krtkův svět v pražských Dolních Měcholupech 12. května, tedy v den, kdy Lucie, tehdy ještě Palkaninová, slavila osmnáctiny. V té době již byla jejich dcera Natálka (2) pět měsíců na světě. Výročí tak má Bohuš, vlastním jménem Bohumil, pevně spjaté s narozeninami své paní, a díky tomu alespoň nehrozí, že by na něj někdy v budoucnu jen tak zapomněl. Však i nyní, dva roky od svatby, sdílel na Facebooku dojemný vzkaz své ženě.

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Dneska slaví 20 moje láska,“ napsal k velice povedenému snímku půvabné Lucie. Dívka, která kvůli těhotenství (i nespokojenosti ve škole) přerušila studium konzervatoře, na fotografii už vůbec nevypadá jako školačka, ale jako mladá žena. Před časem si navíc nechala pomocí chirurgického zákroku upravit nos, na kterém se jí udělal hrb po úrazu medicinbalem, a nové, plavé vlasy, které jí odbarvil její partner, jí velice sluší. Posuďte v naší galerii sami!

Fotogalerie
85 fotografií