Bohuš a Lucie Matušovi už pomalu ztráceli naději, že někdy konečně najdou pro sebe a svou dcerku Natálku (2) klid... Kvůli sérii nešťastných příhod se museli hned několikrát stěhovat, a když už se zdálo, že našli fajn bydlení, po měsíci opět přišla výpověď. 

„Když bylo konečně po měsíci od nastěhování všechno hotovo, oznámila nám majitelka, že je nucena z rodinných důvodů byt prodat! Neserióznost a přístup majitelky nemá cenu komentovat,“ soptili v březnu rozhořčení manželé pro Blesk. 

Naštěstí brzy přišla záchrana. Do věci se totiž vložil Matušův věrný fanoušek, kterému starosti rodiny neunikly. Bohuš a Lucie tak brzy našli nové hnízdečko.

„Dům je opravdu velký, má sto metrů a je k němu také velká zahrada. Nabídl mi ho jeden můj fanoušek, který mi napsal. Nabídl mi, že bychom mohli bydlet v domě, který mu patří. Je to navíc za pakatel, takže jsme opravdu hodně rádi, že to takhle vyšlo,“ prozradil zpěvák nyní pro web ŽivotvČesku.cz. Rodina teď doufá, že tohle stěhování bylo na nějakou dobu poslední. 

Video
Video se připravuje ...

Na Ukrajině zahynul novinář. Tankujeme opět levněji! A Bohuš o kuřimské kauze. Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
64 fotografií