Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Divadlo Broadway slavilo 21. narozeniny: Pecháčková za hvězdu, prchající Hůlka a Vojtko, co na to „ještě má“!

/
  • Divadlo Broadway slavilo narozeniny.
    23. února 2023 ● 12:35

    Pražské Divadlo Broadway má za sebou pořádnou párty! Instituce oslavila „sladkých jednadvacet“ velkým narozeninovým koncertem. Ty největší hity odzpívali umělci v čele s Danem Hůlkou (54), Josefem Vágnerem (32), Bohušem Matušem (49), Míšou Pecháčkovou (19) a mnoha dalšími. Jak to na akci vypadalo?

  • 1.

    Hůlka utíkal z oslavy na oslavu

    Daniel Hůlka měl program pořádně nabitý, narozeniny divadla si ale nemohl nechat ujít. Na prkna, co znamenají svět, si tak odskočil jenom na chvíli.

     

    „Já teď prchám, protože moje manželka má dneska narozeniny, takže jsem si jen odskočil z jedné oslavy na druhou, abych zazpíval a popřál Divadlu Broadway,“ svěřil se redaktorce Blesku. 

  • 2.

    Vojtko dokazoval, že na to »ještě má«

    Marian Vojtko (49) prchal také. A opět z rodinných důvodů! Hned ráno po akci totiž odlétal na dovolenou... Přesto se nicméně nebál trochu to roztočit. Já a Dan Hůlka se mezi těma mladýma lidma musíme snažit, abychom ukázali, že na to ještě máme,“ vysvětloval. 

     

    Vojtko Blesku prozradil, že má v plánu vlastní velkou akci. Já za měsíc slavím také jubileum, oslavím padesát, takže chystám mega koncert,“ pochlubil se a navnadil fanoušky. 

  • 3.

    Pecháčková kráskou večera

    Mladičká herečka Míša Pecháčková byla za krásku večera. Málem ale byla bez make-upu! Její kosmetička jí totiž na poslední chvíli odřekla líčení a v divadle byla jen jedna maskérka...

     

    Kolegové si z Míši navíc dělali legraci, že její líčení trvalo asi pět hodin. Nebyla to ale hereččina chyba. „Byla tady jen jedna maskérka na všechny, kdo chtěli nalíčit. První byly vlasy, pak jsme udělaly oči, v první fázi, pak se líčili jiný lidi, takže já jsem čekala, pak jsme dodělaly oči, pak zase někdo přišel, pak jsme dodělávaly make-up, rozpouštěly vlasy, a už jsem šla. Tím, že jsem šla až na konec, tak jsme to furt odkládaly,“ popsala náročnou přípravu.

    Celý proces i s čekáním nakonec zabral dvě a půl hodiny, čisté líčení asi hodinu a čtvrt. „Vtipné je, že ta moje příprava trvala déle, než celé vystoupení,“ smála se herečka, která si před vyprodanou Broadwayí střihla píseň Dej mi víc své lásky

     

    „Nakonec taneční část zbyla na mě, protože Milan má něco s nohou. Jsem ráda, že jsem byla divadlem pozvaná,“ prozradila s tím, že si Peroutka na poslední chvíli uhnal zranění. 

  • 4.

    Pavlásek ukázal Diktátora

    Komik a spisovatel Lukáš Pavlásek (44) poskytl přítomným ukázku ze hry Já, diktátor. Reakce publika mu vyrazila dech: Dočkal se úžasných ovací! Hra bude mít zřejmě úspěch. 

  • 5.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Bratři Neckářovi: Jejich muzikál už má 450 repríz! A to ho Vašek nechtěl! Hana Höschlová

    Fotogalerie
    48 fotografií

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy