Sympatický zpěvák Petr Bende se proslavil účastí v pěvecké reality show Česko hledá SuperStar. Ve druhé řadě populární show skončil na krásném druhém místě, hned za Vlastou Horváthem (45). Na rozdíl od Vlasty, po kterém se, jak se říká, zavřela voda, Petr stále aktivně hraje, koncertuje, skládá písničky... a má úspěch. Koneckonců měl kapelu ještě předtím, než se prosadil na televizních obrazovkách, a jeho hvězda pak nadále stoupala.

Jenže kvůli svému náročnému muzikantskému zaměstnání musí i hodně cestovat... a to se bohužel vždycky neobejde bez nehod. Ve čtvrtek 30. března měl totiž bouračku! „To si tak jedeš do servisu pro opravené auto, ujedeš 19 kilometrů... a pán ti na stopce nedá přednost. No, když se daří, tak se daří…“ posteskl si na sociální síti zpěvák, jenž svá slova ilustroval sérií snímků pošramoceného auta i své skleslé tváře, ze které bylo jasně patrné, že ho to více než mrzí.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedou se? Petr Bende má s ženou dvě domácnosti, ale občas si vyjdou Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Naštěstí se vůbec nic vážného nestalo, pouze plechy, ale je to opravdu rychlá chvíle, kdy se může všechno změnit,“ uzavřel zamyšleně interpret hitů Nad horů svítá, Utonout či Tisíce cest. A jak ho jeho fanoušci uklidňovali, rozbité auto krátce po opravě se dá opravit znovu, ale důležité je hlavně to, že se jemu samotnému nic nestalo, protože zdraví máme jen jedno. 

Nebyla to navíc Petrova první autonehoda - o bouračce cestou z koncertu s Vlastou Redlem (63) informoval i v létě 2021, kdy se mu povedlo srazit lišku. Dvojnásobný otec synků Maxe (11) a Matyase (13) tehdy také vyvázl jenom s otřesem a pomačkanou karosérií. Tenkrát ale děkoval všem svatým, co při něm stáli, protože nechybělo mnoho, a mohl to „napálit“ rovnou do stromu...

Fotogalerie
71 fotografií