Jen na skok zavítala do Prahy česká zpěvačka z německého turné Lenka Graf – to aby při příležitosti vyhlášení prestižního ocenění Fotbalista roku 2023 společně s Petrem Kolářem představila píseň Nechme lásku plout, která byla napsána přímo pro ni. Není tak úplně nová, jelikož jde o českou verzi duetu You Are Not Alone, který Lenka v angličtině nazpívala se zpěvákem Billym Andrewsem (42) alias The Dark Tenorem.

Tento song, který byl představen divákům a posluchačům v přímém přenosu, je v pořadí druhým singlem z připravovaného alba, na kterém Lenka spolupracovala s autorem hitů světových hvězd a producentem Charliem Midnightem (69), několikanásobným držitelem cen Grammy. Český text písně má pak na svědomí multiinstrumentalista Viktor Dyk (54) a finální mix Lukáš Pavlík (36), jenž je známý z kapely Chinaski.

„Z nápadu na společný duet s Petrem Kolářem jsem byla doslova nadšená. Spolupráce byla naprosto profesionální a text české verze od Viktora Dyka se mi opravdu líbí. Už teď se moc těším na další hudební projekty, které mě čekají,“ uvedla Graf, která se kromě zajímavého hlasu pyšní také půvabnou tváří a perfektní postavou – jak se ostatně můžete přesvědčit i v naší galerii. I o tom, jak jí to s Petrem Kolářem po boku slušelo.

Petrovi je tedy Lenka aktuální múzou, ale nebojte se, jiný nežli pracovní jejich vztah rozhodně není. Přestože známý muzikálový zpěvák, jenž zazářil například ve Třech mušketýrech, v Muži se železnou maskou či v Katu Mydláři, nemá moc štěstí na partnerky (loni v létě se například rozešel s krásnou Markétou), blonďatá pěnice je šťastně provdaná.
Fotogalerie
30 fotografií