Po letech totiž potkala dávného kamaráda Jakuba Smolíka (63). Herečka a někdejší první dáma se snažila cestovat inkognito, proto zvolila model à la tetička z Ameriky. „Tak jsme se po dlouhé době potkali alespoň v letadle a na letišti,“ napsal ke společnému snímku zpěvák.

Dávné vzpomínky

Interpret hitů jako Blázen žárlí nebo Až se ti jednou bude zdát pak ke snímku s jubilantkou ještě připsal vzpomínku na společné akce, které tehdy ještě s Dagmar Veškrnovou zažil. „To byl super čas, kdy jsme jezdili společně koncerty, i s Lukášem Vaculíkem a Mirkem Moravcem. A když mě vozila oltcitem (auto rumunské výroby, pozn. red.),“ připomněl Smolík společné výjezdy po republice z první poloviny devadesátých let, během nichž už Dagmar tajně randila se svým budoucím manželem, prezidentem Václavem Havlem (†75).

A pak ji smazal

„Vše nej, Dášo Veškrnová!“ doplnil zpěvák ke snímku. Ten ale v následujících hodinách ze svého profilu na facebooku smazal.

Kulturáky a diskotéky

V partě okolo Jakuba Smolíka, Dagmar Veškrnové a Lukáše Vaculíka (60) byl v 90. letech ještě Sagvan Tofi (58). Se zájezdovou estrádou plnou vyprávění a písniček vystupovali hlavně v kulturních domech, někdy i na diskotékách, kde mladí nejvíce vítali Vaculíka s Tofim.

 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dagmar Havlová exkluzivně pro Blesk: Přejídání kvůli stresu a dohoda s krejčovou! 

Fotogalerie
56 fotografií