Ze soutěže v Dominikánské republice odstoupil dobrovolně ještě před začátkem, když se nedokázal vyrovnat s úzkostnými stavy. „Zůstal jsem sedět na pláži a panická ataka nabrala obrátky,“ svěřil se.

Nyní se ve společnosti objevil po boku s dávnou kamarádkou v nové roli. „Jsme spolu už rok,“ prozrazuje zpěvák. „Většinou si oba svoje soukromí dobře střežíme, ale teď jsme se shodli, že je to tak silné, že nastal správný čas. Už jsme spolu nějaký čas i bydleli, nyní jsme střídavě u mě, nebo u Anety,“ prozradil Blesku Vojta.

O čtyři roky starší herečku znají diváci z filmů Decibely lásky či Křídla Vánoc. Z kraťounkého manželství s podnikatelem Ondřejem Vackem má syna Olivera (4).

„Je to zlatíčko a dobrý kámoš. Trávíme spolu hodně času, i když se teď chystám hodně pracovat, chystám na jaro turné, abychom pak mohli všichni společně vyrazit na pořádnou delší dovolenou,“ plánuje Vojta.

Favorizovaný Nathan (26) Po otřesu mozku končí

Další z favoritů reality show Survivor je ze hry! Po zápasníkovi Gáboru Borárosovi (30) neustál drsné podmínky v Dominikánské republice slovenský fotbalista a milovník reality show Nathan Dzaba (26).

„Vyčerpání organismu vedlo k tomu, že Nathan upadl a utrpěl otřes mozku,“ zní důvod fotbalistova konce v soutěži. Byť mu prý nehrozí bezprostřední nebezpečí, lékař mu pokračovat nedovolil.

VIDEO: Vojta Drahokoupil kopíruje Justina Biebera! Proboha proč? 

Video
Video se připravuje ...

Vojta Drahokoupil kopíruje Justina Biebera! Proboha proč? Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií