Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Legendární momentky z Varů: Pařmenka Gottová, hanbářka Holubová i Menzelova »šmátralka«!

/
  • Ikonické momenty z festivalu v Karlových Varech
    30. června 2023 ● 05:00

    Na filmovém festivalu Karlovy Vary rozhodně nebývá nouze o trapasy, přešlapy a skandály! Připomeňte si s námi legendární okamžiky a projděte si ty nejikoničtější momentky.

  • 1.

    Ivana Gottová (47), moderátorka

    Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana sice na první pohled působí jako elegantní dáma, i ona to ale umí pěkně roztočit. V roce 2004 ve Varech pařila jako o život!

  • 2.

    Bolek Polívka (73), herec

    Bolek Polívka je známý tím, že si nějakou tu skleničku dopřeje rád. V roce 2008 se ve Varech pěkně „ovínil“!

  • 3.

    Klára Issová (44), herečka

    Herečka Klára Issová zvolila v roce 2011 na festival skutečně odvážný model! Bohužel ale neuhlídala svůj extrémně vysoký rozparek...

  • 4.

    Leoš Mareš (47), moderátor

    Trapasu se nevyhnul ani bývalý zpěvák a slavný moderátor Leoš Mareš. V roce 2015 si ve Varech vyrazil na párty s dírou na kalhotách!

  • 5.

    Macháčkova oslava

    Nezapomenutelným momentem je oslava narozenin Jiřího Macháčka (56) v roce 2010 přímo během filmového festivalu. Macháček, Aňa Geislerová (47), Táňa Dyková (44) a pár dalších přátel to tehdy pěkně roztočili a skončili v říčce Teplá. 

  • 6.

    Jiří Menzel (†82), režisér

    Oscarový režisér Jiří Menzel vždy patřil mezi velké milovníky žen. V roce 2014 se o tom doslova na vlastní kůži přesvědčila moderátorka Gábina Partyšová (45), když jí přímo během rozhovoru strčil ruku pod šaty!

    Jiří Menzel a jeho ruka šmátralka rejdila pod šaty Gábiny Partyšové v roce 2014.
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Agáta Hanychová (38) a Mirek Dopita (39)

    V roce 2012 to ve Varech pořádně roztočila modelka Agáta Hanychová a její tehdejší snoubenec, hráč amerického fotbalu Mirek Dopita. Nejdřív se dvojice dobře bavila a zdálo se, že má před sebou fajn večer... 

    Partneři to ale zřejmě trochu přepískli. Opilý Mirek pak brutálně zaútočil na amatérského fotografa, který je s Agátou fotil!

    Chlapík skončil v nemocnici a incident musela řešit karlovarská policie. Dopita nebyl schopný komunikace, tak strávil noc v cele předběžného zadržení v Sokolově. Tam se ho tehdy podařilo natočit reportérům Blesk.cz. „Chtěl jsem chránit svou ženu,“ tvrdil Dopita do kamery. 

    Kromě obrovské ostudy měl hvězdný pár co do činění i s právníkem zbitého muže. Ten musel být převezen do nemocnice a vzkázal, že bude chtít také uhradit škodu, kterou mu Dopita způsobil. Fotbalista mu totiž vzal jeho drahý fotoaparát a vysloužil si tak obvinění z loupeže. Hrozilo mu až 8 let, od soudu ale nakonec odešel s podmínkou.

    Video
    Video se připravuje ...

    Takhle v létě Miroslav Dopita zmlátil amatérského fotografa Marek Pátek, Jan Jedlička

  • 8.

    Jitka Čvančarová (45), herečka

    Kdo by si nepamatoval Jitku Čvančarovou a její pompézní modrou róbu... „Na šaty od slovenského návrháře Borise Hanečky bylo spotřebováno 25 metrů hedvábné látky a jejich výroba trvala 32 hodin,“ svěřila se Blesku herečka. Později slavné šaty zrecyklovala ještě na předávání Českých lvů. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

  • 9.

    Eva Holubová (64), herečka

    Herečka Eva Holubová v roce 2016 zvolila model s podvazky. Atmosféra slavnostní akce ji následně natolik rozparádila, že si zahrála na kankánovou tanečnici! Všem při tom omylem ukázala světlé kalhotky. 

  • 10.

    Daniel Kolář (37), fotbalista

    Plzeňský fotbalista Daniel Kolář se na festivalu v roce 2018 opil, jak zákon káže. Vtrhl na jeviště módní přehlídky a pak u hotelu Thermal flirtoval s několika dívkami. Divokou jízdu městem pak zakončil už obligátním močením na ulici. Při tom mu do jeho loužičky spadl mobilní telefon...

  • 11.

    Jenovéfa Boková (31) a Johan Kolínský (37)

    „Hvězdou“ festivalu se v roce 2019 omylem stali herci Jenovéfa Boková a Johan Kolínský. Osudným se jim stal večírek stanice HBO v restauraci Bokovka. Z toho se dvojice do hotelu vracela až kolem šesté hodiny a v půl sedmé ráno Kolínského nenapadlo nic lepšího, než se přede všemi svléknout donaha a hupsnout do fontány. Na přítomné tehdy volal „Víte, kdo já jsem?!“

     

    Bokové brzy došlo, že mají na krku pořádnou ostudu... 

     

    Rozjetý Kolínský se ji pokoušel utěšit.

  • 12.

    Michal Hrdlička (34), moderátor

    Sportovní moderátor Michal Hrdlička se ve Varech nezřízeně opil v roce 2016. Močil na chodník, osahával, koho mohl, líbal ženy i muže a na svoji tehdy přítelkyni, dnes už manželku tenistku Karolínu Plíškovou (31) si zřejmě ani nevzpomněl. Později za své chování vydal jakési omluvné prohlášení na Facebooku.

  • 13.

    Richard Genzer (56) a Iva Pazderková (43)

    Herci a komici Richard Genzer a Iva Pazderková spolu zapařili v roce 2018. Genzer měl tehdy krátce po rozchodu. Žal zaháněl alkoholem a náručí mu prošla řada krásných žen.

  • 14.

    Jaromír Jágr (51), hokejista

    Když ještě Jágr tvořil pár s Veronikou Kopřivovou (32), vyjeli si spolu do Varů. Mladičká influencerka pak Jardu přiměla pózovat na nutná selfíčka, hokejista to ale pojal po svém. 

    ...Jágr vyplazoval jazyk do objektivu
    Autor: Herminapress.cz

  • 15.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do naší velké galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

    Fotogalerie
    457 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

Zuzana Tomanová: Probůh, může mi někdo vysvětlit, proč Blesk zveřejňuje dnes tzv. komprimitující fotky i 15 let staré, navíc když na spoustě z nich jsou i dávno nežijící lidé?? Není o čem psát tak se vytahují mrtvoly?? To už je podle mě hodně přes čáru

(04. 07. 2023 04:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy