Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Celebrity na KVIFF alkoholem nešetří: Svlékání, líbačky, rvačky i zatčení!

/
  • Které celebrity to ve Varech roztočily?
    30. června 2023 ● 05:00

    Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je každoročně proslulý nejen skvělými filmy a noblesou, ale také trapasy a alkoholovými přešlapy. Připomeňte si s námi ty nejpikantnější, které se nesmazatelně zapsaly do historie festivalu! 

  • 1.

    Jenovéfa Boková (31)

    „Hvězdou“ festivalu se v roce 2019 omylem stala herečka Jenoféva Boková. Osudným se jí stal večírek stanice HBO v restauraci Bokovka. Večírek sice začínal už v deset, většina hvězd ale dorazila až okolo druhé hodiny ranní, protože se v hotelu Thermal promítaly první dva díly tehdy nového seriálu Bez vědomí, který je právě z produkce televizní stanice HBO, a tak si ho nemohly nechat ujít.

    Herecké hvězdy si večírek pořádně užily a do svých hotelů se vracely až nad ránem po šesté hodině. Jednou z nich byla i pivo popíjející držitelka Českého lva Jenovéfa Boková, která se se svým přítelem a partou lidí z HBO zastavila okolo půl sedmé ráno u vřídla na kolonádě, kde rozjeli „naháčskou party“. Jeden z kamarádů Bokové se svlékl donaha a hupsnul přímo do fontány, kde v alkoholovém opojení pózoval svým smějícím se přátelům.

     

    Když si později všiml, že jsou okolo novináři, oblékl se alespoň do trenek a začal po nich pořvávat. „Víte, kdo já jsem?" rozčiloval se. V tu chvíli si Jenovéfa uvědomila, o jaký trapas se postaral, a tvářila se dost vyděšeně. Naháč z fontány, teď už v promočených trenkách, se jí alespoň snažil utěšovat s rukou okolo ramen. 

  • 2.

    Naháč Kolínský (37)

    Naháč z fontány byl později identifikován jako herec Johan Kolínský (37). Redaktorka Blesku ho 30 hodin po jeho extempore telefonicky zkontaktovala s několika otázkami – a vznikl z toho památný rozhovor!

    Johan: „Haló? Dobrý večer!“ (bylo 11 hodin dopoledne)

    „No, pane Kolínský, dobrý den.“

    Johan: „No, dobrý den!“

    „Volám z redakce Blesku a chtěla jsem se zeptat na vaše nahé koupání ve Varech. To byl váš nápad?“

    Johan: „Upřímně řečeno, nevím, jak to se mnou úplně souvisí.“

    „Mohla za to přemíra alkoholu?“

    Johan: „Opravdu nevím, co vám teď na to mám říct. A nevím, jestli máte správné číslo, nebo...“

    „Jste pan Kolínský?“

    Johan: „No, to úplně nejsem.“

    „A kdo?“

    Johan: (dlouhá odmlka) „No, vy voláte z Blesku...“

    A vy tedy nejste pan Kolínský?

    Johan: „Ne, to máte asi špatný číslo.“

  • 3.

    Hvězdy v Teplé

    Nebylo to nicméně rozhodně poprvé, co karlovarské prameny na festivalu v alkoholovém opojení zlákaly ke koupačce slavné hvězdy. V roce 2010 do říčky Teplé naskákaly největší hvězdy festivalu – Táňa Dyková (44), Aňa Geislerová (47) a Jiří Macháček (56). Oslava 44. narozenin Macháčka se tehdy hodně zvrtla! Nebo vyvedla?

    Herec Jiří Macháček slavil narozeniny ve své oblíbené vinotéce Bokovka. K desítkám gratulantů se připojil ředitel festivalu Jiří Bartoška (63) a Jude Law, který Macháčkovi dokonce zazpíval písničku od Chucka Berryho Johnny B. Goode.

     

    Geislerová, Dyková, oslavenec Macháček, syn Jiřího Bartošky Janek a jejich kamarádi vyrazili s rozbřeskem k říčce Teplé, do které se vlezli smočit. Při tom popíjeli šampus a zpívali na celé kolo píseň Svět je krásný. Ano, když česká filmografie zasponzoruje takovýto večírek, tak je na světe skutečně fajn.

  • 4.

    Richard Genzer (56)

    Richard Genzer měl v roce 2018 v době Varů čerstvě po rozchodu se snoubenkou Markétou Jiránkovou, se kterou šest let tvořil pár, a tak se pořádně utrhl ze řetězu. Na festivalu místo filmů obrážel bary a užíval si náklonnosti různých žen.

    Během několika hodin jich mu jeho náručí prošly doslova davy... „Jsem ožralej jako prase, takže rozhovory až zítra,“ povykoval bavič, který byl ve svém živlu. Během jednoho večera asi stokrát zahlásil: „Je léto, mám to všechno v p*či!“ 

    Video
    Video se připravuje ...

    Genzer o svém nočním řádění! Kdo je holka, se kterou odjel na hotel? Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

  • 5.

    Daniel Kolář (37)

    Plzeňský fotbalista Daniel Kolář se na festivalu v tomtéž roce (2018) také pěkně předvedl! Opil se, jak zákon káže, vtrhl na jeviště módní přehlídky a pak u hotelu Thermal flirtoval s několika dívkami. Divokou jízdu městem pak zakončil už obligátním močením na ulici. Bývalý fotbalový reprezentant pil už od odpoledních hodin, a když pak dorazil na módní přehlídku návrhářky Debbie Brown v Poštovním dvoře, svlékl se v jednu chvíli do půl těla a už notně posilněný vtrhl na jeviště, kde ukazoval vztyčený prostředníček. Sundala ho až přítomná ochranka, která ho vzápětí vyvedla ven!  

    U hotelu Thermal pak flirtoval s několika dívkami, ale nakonec se mu nejvíce zalíbila vysoká brunetka, ke které se tulil. A dokonce ji začal pusinkovat. Najednou ale prohlásil: „Já se omlouvám, já se omlouvám!“ 

    Kolem druhé hodiny ranní Kolář už bez dámského doprovodu vyrazil hodně vratkým krokem směr hotel. Při močení na zeď u říčky Teplá držel mobilní telefon v puse, nakonec mu ale spadl na zem... A to přímo do místa jeho potřeby. Od svého fotbalového klubu pak za své chování vyfasoval pěkně mastnou pokutu. 

  • 6.

    Michal Hrdlička (34)

    Sportovní moderátor Michal Hrdlička se ve Varech nezřízeně opil v roce 2016. Močil na chodník, osahával koho mohl, líbal ženy i muže a na svoji tehdy přítelkyni, dnes už manželku tenistku Karolínu Plíškovou (31), si zřejmě ani nevzpomněl. Později za své chování vydal jakési omluvné prohlášení na facebooku.

    A co na to Karolína? S Hrdličkou tehdy udělala krátký proces. Okamžitě smazala společnou fotku, kterou o tři týdny dříve umístila na svůj instagram i s všeříkajícím srdíčkem. Nakonec mu ale všechno odpustila...

     

     

  • 7.

    Jan Turek (42) a David Sís (61)

    Mezi opileckými trapasy nebyla v historii festivalu nouze ani o fyzické potyčky! Rvačkou skončilo například střetnutí režiséra Davida Síse a producenta Jana Turka, kteří spolu pracovali na filmu o veleúspěšné české kapele Lucie. Muži se potkali ve dvě hodiny ráno v baru Becher’s.

     

    Incident skončil ošklivou potyčkou, po níž Sís skončil v nemocnici. Jak ke rvačce vlastně došlo, ale není jasné. Verze aktérů se značně rozcházejí, spor ale zřejmě vznikl hlavně kvůli filmu. Turek měl tehdy Síse obvinit, že se dostatečně nevěnoval jejich projektu. „Na moji otázku ohledně honoráře Jan Turek zařval: ‚Ty dostaneš akorát hovno!‘ a bez výstrah zaútočil,“ zní verze režiséra Síse.

    Turek a Sís (první dva zleva) vedle sebe na tiskovce seděli v poklidu, poprali se později.

    „Začal na mě cosi křičet, ale přes hluk hudby jsem ho téměř neslyšel. Naklonil jsem se blíž a s úžasem zjistil, že mi nadává. Narážel při tom na sporné body spolupráce na projektu filmu,“ uvedl v prohlášení pro Top Star magazín.

     

    Verze producenta Jana Turka se ale značně liší. „David byl už moc opilý a nevím, z jakýho důvodu na mě hned nastartoval, opřel mě tam o nějaký sloup a začal se mnou cloumat a opakoval: ‚Jestli proti mně něco máš, tak mi to řekni!‘,“ tvrdí Turek. Po slovní potyčce došlo i na pěsti. 

  • 8.

    David Černý (55)

    Výtvarník David Černý se v roce 2015 pořádně opilý a nevhodně oblečený cpal na party do Grandhotelu Pupp. Zatímco většina pozvaných hostů pochopila, že na afterparty do luxusního Puppu musí dodržet dresscode, výtvarník se pokusil dostat dovnitř v kraťasech a tílku s potiskem.

    Černý, viditelně společensky unavený, se do Puppu dopotácel v černých kraťasech, tílku a s motýlkem pod krkem. Podle něj to byl vhodný outfit, ale pořadatelé mu dali červenou a na party ho odmítli pustit. 

     

    To Davida neodradilo, mobilem povolal svého kamaráda, který byl uvnitř, a požádal ho o zapůjčení saka. Během deseti minut si to do Puppu nakráčel v saku, které hned za vchodem odhodil, a pokračoval ve své krasojízdě. Víno, ženy a zpěv...

  • 9.

    Eva Perkausová (29)

    Sexbomba Eva Perkausová ani nikdy nezapomene na rok 2016, když byla ve Varech úplně poprvé. Do té doby neměla tehdy 22letá Eva skoro žádné zkušenosti s alkoholem – naposledy se opila na svých osmnáctinách. 

    Kolegové z Primy ji tehdy zatáhli do největšího party Finlandia stanu. „Já nejsem žádná velká pařmenka, ale včera to bylo divoký, protože jsem se nestačila rozkoukat. Jsem tu poprvé a nevěděla jsem, že je to tady až tak divoké. Nakonec jsem šla spát asi až kolem třetí hodiny ráno,“ přiznala moderátorka.

  • 10.

    Aňa Geislerová (47)

    Herečka Aňa Geislerová se do historie festivalu ve Varech sice zapsala svou zběsilou jízdou s Vilhelmovou a Macháčkem, rajcovní zrzka ale nezklamala ani v roce 2014. Na odpoledním setkání s herci k filmu Fair Play se zlískala tak, že ji musel do hotelu odvlést její manžel Zdeněk Janáček (45).

     

    Aňa na něj během své vrávoravé chůze padala, chytala se ho za rameno, až Janáček nakonec usoudil, že bez podpory jít nezvládne. Chytil ji tedy kolem ramen a při výstupu do schodů bedlivě sledoval každý její krok. Nad svou opilou manželkou se podle jeho nepatrného úsměvu evidentně pobavil.

  • 11.

    Mirek Dopita (42)

    O velký skandál se v roce 2012 postarala Agáta Hanychová (38) a její tehdejší snoubenec, fotbalista Miroslav Dopita (42). Opilý Mirek tehdy brutálně zaútočil na amatérského fotografa, který je s Agátou fotil.

    Když se hlídce nepodařilo opilé a agresivní celebrity zklidnit, tak si je odvezli na služebnu. Dopita nebyl schopný komunikace, tak strávil noc v cele předběžného zadržení v Sokolově. Tam se ho tehdy podařilo natočit reportérům Blesk.cz. „Chtěl jsem chránit svou ženu,“ tvrdil Dopita do kamery. Poté byl převezen zpět do Karlových Varů k výslechu.

    Kromě obrovské ostudy měl hvězdný pár co do činění i s právníkem zbitého muže. Ten musel být převezen do nemocnice a vzkázal, že bude chtít také uhradit škodu, kterou mu Dopita způsobil. Fotbalista mu totiž vzal jeho pořádně drahý fotoaparát a vysloužil si tak obvinění z loupeže. Hrozilo mu až 8 let, od soudu, ale nakonec odešel s podmínkou.

    Video
    Video se připravuje ...

    Mirka Dopitu čeká soud kvůli potyčce v Karlových Varech. Jan Jedlička, Vilém Besser, foto: archov

  • 12.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Agátin večer přitom začal nevinně, jen se sklenkou vína v ruce... Pro Blesk - Jan Placák

    Fotogalerie
    264 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

1917: To nemá cenu ani komentovat. Klasická Čdeská šmíra hrající si na "světové" umělce. "Prezident" Bartoška, co k tomu dodat a takto to vypadá s celým poplyšákovým rádoby uměním. Zlatí komunisti, I ta Švorcová byla harečka, proti současné ubohosti! Skutečná kvalita by se snad dala spočítat i na prstech! Ale chlastat, hlavně zadara, a drogy, to jim "umělcům" opravdu jde, v tom jsou tedy Světoví!

(30. 06. 2023 22:40)

e.lesanova: Pořád dokola, stejné obličeje, stejné skandály, opilci a kdejaká podprůměrná šmíra, zlatokopky a podobní zoufalci...Vary nejsou o umění, kultuře, bohužel

(30. 06. 2023 15:42)

Uživatel_5614978: Ano, ano, je to holá pravda.

(30. 06. 2023 14:12)

Jean Sorbone: Do Varů se sjíždí stále stejná rádoby umělecká partička, která se pouze totálně sjíždí na rautech. Bartošku vždy ochranka doslova odnáší pozvraceného a pomočeného. Teď ho ve fakultní nemocnici dali dohromady, aby mohl pářit. Po festivalu ho zase budou dávat dohromady.

(30. 06. 2023 12:53)

karmazdarma: Celebrity a Česká (J)ELITA. Burani pod vlivem alkoholu, co se neumí chovat. Dobrá rada..... když neumíš chlastat a zvládnout své chování, nechlastej.

(30. 06. 2023 12:18)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy