Před zahajovacím ceremoniálem po něm prošla jen jeho manželka Andrea (70) se synem Jankem (37). Už to je důkaz, že herec ještě není po propuštění z nemocnice úplně v pohodě.

Nakonec ale na zahájení přece jen nechyběl a jako obvykle předával na jevišti ceny zahraničním hvězdám, letos Russellu Croweovi (59) alias Gladiátorovi a také švédské herečce Alicii Vikanderové (34), která se proslavila jako nová Lara Croft. Marek Eben (65), který večer jako obvykle moderoval, se neudržel a kolegu nadšeně a přátelsky objal. Také diváci byli z přítomnosti Bartošky nadšení a dávali mu to jasně najevo potleskem. A on díky tomu zářil jako sluníčko.

Ve středu Bartoška odjel z motolské nemocnice, kde se skoro tři týdny léčil kvůli komplikacím s virózou. O den později přijel do Karlových Varů za svým týmem a objevil se dokonce před hotelem Pupp. Snažil se usmívat, ale bylo na něm znát, že je jako přejetý parním válcem. Dokonce mu z pravé ruky koukala přelepená kanyla, kterou má stále zavedenou pod kůží.

„Ještě před pátečním zahajovacím ceremoniálem měl naplánovanou další kapačku. Motolská nemocnice se na ní domlouvala s karlovarskými kolegy,“ svěřil v pátek odpoledne Blesku důvěryhodný zdroj.

Video
Video se připravuje ...

Video ze zahájení festivalu Karlovy Vary 2023 Kateřina Štichová

Nedělní zlom

Bartoška by podle něj měl absolvovat kapačky minimálně do neděle, čímž má skončit momentální proces léčby jeho problémů. „V úterý má jet do Prahy na kontrolu, ale je otázkou, jestli se nakonec jeho ošetřující lékař pan profesor Robert Lischke nevydá za ním do Varů,“ doplnil dobře obeznámený informátor, který si nepřál být jmenován.

Už dříve v Blesku přinesl svědectví z motolské nemocnice, podle něhož se tam během června také léčil u profesora Marka Babjuka, který je přednostou Urologické kliniky.

Video
Video se připravuje ...

Zahájení festivalu v Karlových Varech 2023: Eben s Bartoškou se objali Kateřina Štichová

Video
Video se připravuje ...

Video ze zahájení karlovarského festivalu Blesk

Nesmrtelná teta Bohdalová: Boj o deštník

Když Jiřina Bohdalová (92) přijela na červený koberec, vydatně v Karlových Varech pršelo. Vnuci Marek (36) a Vojta (27) se snažili nad babičkou držet deštník, ta si ho ale chtěla nést sama.

Chtěla mít prostě nad vším kontrolu. Plakající nebe ji nijak nerozhodilo a herečka, která v zimě bojovala s vážnými zdravotními problémy, rozdávala úsměvy na všechny strany.

Video
Video se připravuje ...

Zahájení karlovarského filmového festivalu Pavlína Horáková

Fotogalerie
82 fotografií