I když se o jeho náklonnosti v českém šoubyznysu špitalo už dlouho, pro své fanoušky si Milan Peroutka připravil menší šok: V sobotu totiž u oltáře spojil svůj život se svou zatím bedlivě tajenou láskou. K překvapení mnohých ovšem nejde o dámu, nýbrž o mladého muže. Do registrovaného partnerství vstoupil se svým přítelem Dominikem (25).

Tajná svatba proběhla v sobotu v poledne v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku. Snoubenci na luxusu rozhodně nešetřili… Kvůli hvězdným hostům navíc celý areál hlídala najatá ochranka. 

Podle informací z webu zámečku může Chateau Mcely ubytovat 55 hostů ve 24 pokojích a apartmánech. V interiéru lze uspořádat recepce až pro 90 osob. Pro větší počet hostů je možné zajistit stan v anglickém parku. Kolik hostů dorazilo na svatbu Peroutky, ale zatím není známo. Jisté je, že jim určitě nic nechybělo.

Manželství pro všechny

Podle informací Blesku chtěl Peroutka nejprve počkat, až Sněmovna definitivně schválí manželství pro všechny, nakonec už se mu ale nechtělo dále čekat, a tak do toho praštil i za současných, značně okleštěných podmínek.

Soukromí si střeží

Peroutka o svém milostném životě nikdy příliš mnoho detailů veřejně neprozrazoval. V jednom z posledních rozhovorů sice přiznal, že je ve vztahu, podrobnosti však sdělovat nechtěl. „Není to tak dlouho, nechci to zakřiknout, ať dlouho vydrží to hezké. Nebo bych o tom mohl nazpívat nějakou pěknou písničku, když už mám tuto profesi,“ řekl Peroutka s tím, že je zamilovaný.

Do jeho svatebního dne se ani nevědělo, že ho přitahují muži! S Dominikem však randí od loňského podzimu!

V minulosti tvořil pár například s herečkou Míšou Tomešovou (32) a spojován byl také se svou kolegyní ze Snídaně s Novou Nikolou Čechovou (33) nebo se zpěvačkou Aničkou Slováčkovou (27).

Nový vztah potvrdil na přelomu roku. V únoru se v pořadu ShowTime dušoval, že je s novou láskou velmi šťastný. Tehdy prý vztah trval zhruba půl roku, což už je na jeho poměry prý poměrně dlouho.

„Já to fakt strašně nechci zakřiknout. Chci být otevřený ke svým fanouškům i ke všem, ale říkám si, že největší síla těchto věcí je, když o ní víš ty. Mám i příklady ve své branži kolem sebe, kdy mi přišlo, že ta média i trošku předběhla vztah těch dvou lidí. Takže nějak si to hlídám. Musím to vymyslet, jak to udělám. Jak to s vámi udělám!“ dodal tehdy se smíchem na mikrofon.

Video
Video se připravuje ...

Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk Markéta Reinischová

Fotogalerie
146 fotografií