Před nějakým časem poslal herec Milan Peroutka, jenž 24. března oslavil „Kristova léta“, herečce Janě Nagyové dojemnou zprávu, ve které se jí doslova a do písmene vyznal ze svých citů. „Jen vám chci napsat, že vás od čtyř let věrně miluju, a když jste nehrála Arabelu ve druhé sérii, probrečel jsem doma večer,“ přiznal představitelce pohádkové princezny mladý muž, jenž sám je dnes k vidění před televizní kamerou - třeba v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Herečka, která dlouhodobě žije v Německu a hraní se už aktivně nevěnuje (byť zazářila například v pohádce Princ Mamánek z loňského roku), se na jeho slova rozhodla reagovat až v den Milanových narozenin. „Milan Peroutka. Hudebník, zpěvák, herec a moderátor v jedné osobě. Muž, který dnes slaví své 33. narozeniny. A já jsem jeho platonická láska z dětství. Love you! Objímám tohoto mladého sympatického muže na dálku, a přeji ti z celého ‚pohádkového‘ srdce ta nejkrásnější přání,“ napsala na instagram.

Video
Video se připravuje ...

Princ Mamánek představuje své hrdiny: Vedle Jana Budaře a Jany Nagyové hrají v pohádce také Vetchý, Huba, Polívka nebo Kubařová Bontonfilm

Společně s příslibem splněného přání v podobě setkání nemohla udělat Peroutku šťastnějšího. Shodou náhod totiž přitom jenom před několika málo dny pózoval v kostýmu Rumburaka a pana Viga, zkusil si kouzelný prsten z oblíbeného seriálu i cestovní plášť. „Nene! Mně popřála k narozeninám real Arabela! Ty vo*e!“ nevěřil svému štěstí. „Nedýchám!! Nemůžu se dočkat!“ jásal nadšeně... a není pochyb, že lepší narozeninový dáreček pro něj snad ani neexistoval.

Fotogalerie
78 fotografií