Ošklivé zranění si zpěvák, herec a moderátor Milan Peroutka přivodil během děkovačky muzikálu Okno mé lásky. Ovace vestoje ho natolik rozvášnily, že si radostí poskočil... a po nešťastném dopadu jej čekal mrazivý verdikt lékařů – nevyhnutelná operace menisku. Tu už ale vždy usměvavý Milan prodělal a rovněž se s tím pochlubil i na sociální síti, kde je velmi aktivní a kde čile komunikuje se svými fanoušky.

„Musím říct, že po probuzení po operaci přišla obrovská euforie. Když mi na operačním lůžku napíchli kanylu až napočtvrté, slíbili, že za to se mi bude spinkat krásně. A měli pravdu!“ hlásil na Instagramu nedlouho po zákroku, přímo z nemocničního lůžka. 

„Na JIPce jsem chtěl klasicky všechny objímat a tvrdil jsem jim, že hraju v cirkuse, a na pokoji už jsem posílal šťastný selfíčka, ale moc jsem nemluvil, protože já vždycky po intubaci ztratím hlas,“ popisoval okamžiky, které každého umělce jistě dokáží vyděsit...

Video
Video se připravuje ...

Rozdováděný páreček Milan Peroutka a Anna Slováčková! Co všechno na sebe práskli? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Z nemocnice byl již propuštěn do domácího léčení. „Teď pořád vyspávám, mám potíž se zažíváním a pomalu sbírám síly na to, co mě čeká,“ posteskl si. Kromě oslavy narozenin koncem dubna měl ještě před zraněním v plánu konkurz na jednu z hlavních rolí do připravovaného muzikálu Troja a také zkouší roli v připravované komedii Já, diktátor. A samozřejmě účinkuje ve výše zmiňovaném kuse, který je sestaven z písní kapely Olympic.

Nezbývá proto nic jiného než mu popřát brzké uzdravení – podobně jako řada jeho příznivců... i kolegů z herecké branže. Svým lajkem ho povzbudily například herečky Michaela Pecháčková (19), Adéla Gondíková (49) či herec Miroslav Šimůnek (44) anebo zpěvačka Eliška Ochmanová (34) s modelkou Taťánou Kuchařovou (35).

„Milane, ať se koleno hezky hojí,“ reagovala na jeho zdravotní indispozici i herečka Klára Sedláčková Oltová (47). „Děkuju, maminkoo!“ odpověděl jí Peroutka. Nenechte se ale zmást, skutečně příbuzní nejsou. Jenom v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 ztvárňují matku a syna.

Fotogalerie
70 fotografií