Milanu Peroutkovi staršímu bylo v době úmrtí pouhých 49 let. Jeho tragická smrt přišla velmi nečekaně. V sobotu nad ránem ho kapela vysadila před jeho vilou na Zahradním Městě, jeho tělo našla ráno tchyně pod schody. Na místo okamžitě přijely tři vozy záchranné služby, bohužel hudebníkovi už nebylo pomoci.

Na toto osudné ráno zřejmě nezapomene nikdo z jejich rodiny. „Pamatuji si, že byl víkend, bylo ráno a slyšel jsem volat babičku na mamku. Pomalu jsem se probouzel a za chvíli jsem slyšel cupitání ze schodů, tak jsem věděl, že mamka běží dolů. Vstal jsem a chtěl jsem ji přivítat,“ zavzpomínal na tragické okamžiky v pořadu 13. komnata.

Když jeho maminka vešla do dveří, už prý z jejího výrazu poznal, že se něco stalo. „Miloušku, neboj se, zvládneme to a táta umřel,“ prozradil, jak se dozvěděl o smrti milovaného tatínka a dodal, že v té chvíli se nemohl ani nadechnout.

Vyrovnat se s úmrtím otce mu pomohla hudba. „Hudba jsou emoce a tvorba, proto jsem rád, že to můžu dnes dělat, a doufám, že by byl pyšný i taťka,“ dodal Milan, jehož zesnulý táta působil v kapele Olympic od roku 1986 až do jeho smrti v roce 2013.

Video: Vyhozený moderátor Snídaně s Novou Peroutka: Svlékl se kvůli svému naháčovi! 

Video
Video se připravuje ...

Vyhozený moderátor Snídaně s Novou Peroutka: Svlékl se kvůli svému naháčovi! Hana Höschlová

Fotogalerie
53 fotografií