Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Top momenty ze zahájení Varů: Darinka mandarinka, padající šaty Pořízkové a svatba Bohdalové

/
  • Top momenty z letošního zahájení karlovarského festivalu.
    1. července 2023 ● 05:00

    57. ročník Mezinárodního filmového festivalu je oficiálně zahájený, i když prezident festivalu Jiří Bartoška (76) přítomné hosty pěkně potrápil, když se neobjevil na červeném koberci během příchodů. Tam se již tradičně blýskla řada slavných osobností. A některé z nich nám prozradily samé pikantnosti.

  • 1.

    Bartoška nebyl, pak se zjevil

    O chvíle pořádného napětí se postaral sám prezident festivalu Jiří Bartoška. Letos poprvé se totiž neobjevil po boku své manželky Andrey na červeném koberci během příchodů. Všichni přítomní začali být nervózní. Ještě před pár dny byl totiž Bartoška hospitalizován v nemocnici, kde byl kvůli komplikacím s virózou.

     

    Ještě větší obavy pak způsobil, když se ve Velkém sále na zahájení objevil jen moderátor Marek Eben. „Jistě mi dáte za pravdu, že tu někdo zásadní chybí! Chci vám říct, že je to jen zdání,“ pronesl ale moderátor a pozval na jeviště Jiřího Bartošku.

     

    Sál se okamžitě zvedl a přivítal ho bouřlivým potleskem vestoje. Dojetí by se v tu chvíli dalo krájet. Oficiálně festival zahájil. „Děkuji panu Bartoškovi i pánu Bohu, že nám ho tady nechal,“ zareagoval na potlesk Eben.

  • 2.

    Russell Crowe pojal Vary jako mejdan

    Slavný představitel Gladiátora tráví v Karlových Varech už několik dní, hlavní kolonádu prošel skrz naskrz, přesto se dosud nesetkal s hlavními šéfy festivalu Kryštofem Muchou a Karlem Ochem. „Žije si vlastním životem a dělá skvělou reklamu Karlovým Varům,“ řekli Blesku pánové na červeném koberci.

     

    Ve Varech má Russell Crowe, kterého doprovází jeho početná rodina, nabitý program. Stíhá procházky po promenádě, zastávky v různých barech a restauracích, návštěvy několika klenotnictví, ale také fotky a pár podpisů čekajícím fanouškům. Střihl si i generálku na páteční koncert se svou kapelou Indoor Garden Party, s níž vystoupil po zahajovacím ceremoniálu.

     

    Nevynechal ani večeři s rodinou a přáteli, kde si dal i něco ostřejšího, když do sebe kopl pár panáků. Na festivalu se zdrží minimálně do soboty odpoledne, kdy uvede svůj film Master & Commander: Odvrácená strana. A tehdy ho snad potkají i organizátoři... „Těšíme se na sobotní setkání,“ uvedl Karel Och pro Blesk.cz.

     

  • 3.

    Bohdalovou čeká svatba

    Herečka Jiřina Bohdalová je pravidelnou návštěvnicí karlovarského filmového festivalu a nevynechala ho ani letos. Přijela s celou rodinou, včetně dvou vnuků Marka a Vojty.

     

    Mladší Vojtěch s sebou hrdě vedl krásnou přítelkyni, která se již brzy stane jeho manželkou. „Svatba bude za dva týdny. Přeju jim, aby jim to vydrželo, a přála bych si, abych se ještě dočkala pravnoučátka,“ prozradila Bohdalová Blesku.

     

    Zároveň ale popřela, že by už nějaké to maličké bylo na cestě. „Oni nemusí,“ dávala jasně najevo, že svatba je z lásky.

  • 4.

    Darinka mandarinka

    Letos se na festivalu objevila i zpěvačka Dara Rolins, která přijela s dcerou. Jenže sotva se Laura ve Varech rozkoukala, své slavné matce utekla a bavila se po vlastní ose. Zpěvačka se blýskla v třpytivém croptopu a dlouhé oranžové sukni. „Od začátku jsme si říkali, že černé je dost, a že bych chtěla být dneska za mandarinku,“ prozradila Dara o svém modelu od Lukáše Kimličky. V sobotu za Darou dorazí partner Pavel Nedvěd, ale zdrží se jen na skok. Jejich cesta pak vede za jeho rodiči na návštěvu.

  • 5.

    Třeštíková vyměnila bikiny za rolák

    Loni spisovatelka Radka Třeštíková šokovala svým polonahým modelem, který působil, jako by si zrovna odběhla z pláže. Prsa jí zakrýval jen bílý kousek látky. Zelená sukně měla tak velký rozparek, že při chůzi zakrýval pro změnu jen zadek.

     

    Letos šla však do dalšího extrému. Zahalila se naopak celá od hlavy až k patě. Zvolila černou sukni až na zem a bílý rolák. Ruce pak schovala do rukavic. Kromě obličeje nebylo vidět vůbec nic.

  • 6.

    Pořízková s přítelem a neposedné šaty

    Modelka československého původu Pavlína Pořízková dorazila na karlovarský festival s přítelem Jeffem Greensteinem. Pro oba to byla premiéra, proto se modelka chtěla pořádně vyšvihnout.

     

    Šaty mi byly půjčeny, ale zapomněla jsem, kdo mi je půjčil. Je to česká designérka. Dávala jsem si na sebe šaty, až mi jedny pasovaly,“ svěřila se Blesku. Jenže jak se později na červeném koberci ukázalo, ani tyto fialové jí jaksi nesedly. Neustále si je upravovala, protože jí padaly.

  • 7.

    Schneiderová a Geislerová svléknou šaty do dražby

    Herečky Jitka Schneiderová a Aňa Geislerová se na červeném koberci ukázaly jako chodící »kousky do dražby«. Pokud by se během zahájení nebo během celého festivalu našel někdo, kdo by měl o jejich modely zájem, herečky by se ihned svlékly ( i když prý ne přímo na místě...). Schneiderová bude své zelené šaty od Zuzany Kubíčkové dražit s vyvolávací cenou 120 tisíc s tím, že veškerý výtěžek půjde na podporu pěstounských rodin. 

     

    Šaty určené do dražby vynesla i Aňa Geislerová. „Použilo se na to tři sta litrů piva. Strašně jsem se vyděsila, že budu chodit v půllitru, ze kterého mi budou koukat ručičky a nožičky, ale rychle se ukázalo, že to tak není,“ prozradila nám herečka. Výtěžek z jejího modelu poputuje do Centra Paraple.

  • 8.

    Čvančarová znovu ve fuchsiové

    Už jednou, v roce 2017, Jitka Čvančarová v šatech fuchsiové barvy na zahájení karlovarského festivalu zabodovala. Ovšem ne kvůli barvě těchto šatů, ale díky nadupanému dekoltu. Prsa jí z výstřihu doslova přetékala. Pánové byli u vytržení, ani jim nevadilo, že měla tehdy po svém boku manžela Petra Čadka.

     

    Fuchsiové šaty vynesla Čvančarová i letos. Jenže její róba nebyla pro pány už tak oslňující. Herečka se totiž do nich zahalila od hlavy až k patě, a tak měli obdivovatelé jejího dekoltu utrum.

    Video
    Video se připravuje ...

    Aňa Geislerová: Na zahájení festivalu vynesla 300 litrů piva! Markéta Reinischová

    Video
    Video se připravuje ...

    Jitka Schneiderová po Varech vydraží své šaty: Vyvolávací cena 120 000! Markéta Reinischová

    Video
    Video se připravuje ...

    Russell Crowe si žije vlastním životem, ještě jsme ho neviděli, přiznali Blesku šéfové KVIFF Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    169 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 24

lucie13: Souhlasím, to zase prošňupají kokainu a Volopich s Vereškou se budou na úrovni hádat

(01. 07. 2023 14:06)

N Nxn: Čvančarová akorát potřebuje vyměnit toho, kdo ji obkika. Mohla by mít krásný model,ale buď je napůl svlečená nebo v pytli. Na její postavu se dají ušít slušivé modely, ale asi tto nesmí být návrhář, nýbrž dobrá krejčová.

(01. 07. 2023 11:55)

blue_Moon: Taktéž to považuji za idiotskou pomluvu, Bohdalka byla skvělá herečka ,ale poslední dobou se mi zdá, že je jí nějak moc "všude".

(01. 07. 2023 11:40)

Milan Pravda: Konvalina Jaroslav aneb i vul se naucil psat. Bohuzel!

(01. 07. 2023 11:13)

papouskova: A vy jste jí na těch rautech viděla, jak dává do krabičky či kabelky. Tato idiotská pomluva vznikla tím, že na jednom rautu byly luxusní zákusky od italského cukráře a Jiřina se tehdy rozhodla jeden vzít sebou pro / tehdy malého vnuka Vojtu, který byl zrovna nemocný, tak ho chtěla potěšit nevšedním zákuskem/. No, bohužel se jí tento nešťastný počin stal osudným.

(01. 07. 2023 10:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy