Germáni, která je na fetivalu v doprovodu svého manžela, se v rámci festivalu objevila v sobotu v Domě České televize s rostoucím bříškem. S hudebníkem Martinem Valihorou se vzali loni v listopadu v americkém Aspenu a mají spolu už tříletou dceru Zunu. Tu Natálie čekala při natáčení Princezny zakleté v čase.

A během promování nového filmu Její tělo je herečka v požehnaném stavu opět. Tentokrát se ale nejedná o žádnou pohádku. Očekávaný snímek Její tělo pojednává o skutečném životním příběhu Andrey Absolonové - úspěšné sportovkyni, reprezentantce a člence olympijského družstva, která se po zranění obratle a vynuceném konci sportovní kariéry stala úspěšnou a známou pornoherečkou. Zemřela v pouhých 27 letech v roce 2004.

Film natočila režisérka Natálie Císařovská a kromě Germáni si v něm zahráli Zuzana Mauréry, Martin Finger, Natália Germáni, Denisa Barešová či Tereza Švejdová. Bez zajímavosti není ani to, že Germáni odváženější scény ve filmu natáčela právě se svým manželem. „Měli jsme dlouhé rozhovory s režisérkou, kam až jsem schopná jít. Co může a nemůže být vidět. Je to choulostivé téma,“ prozradila herečka.

Video
Video se připravuje ...

Slovenská kráska a hvězda snímku Amnestie Natália Germáni překvapila těhotenstvím! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií