Mahulena už dávno své vztahy nekomentuje. „Mám-li být upřímná, život se mnou není jednoduchý. Je jenom pro silné povahy a divím se, že se mnou někdo chce žít. S Petrem jsme spolu už několik měsíců a nechci to moc rozebírat,“ řekla Blesku herečka, která se s Petrem objevila na módní show Beaty Rajské.

Ale jedno přeci jenom prozradila, a to jak se poprvé dali dohromady. „Někde v rozhovoru jsem řekla, že by měl můj další chlap vypadat jako Mr. Propper, vysoký a holohlavý. Petr se to někde dozvěděl a poslal mi fotku s tím, že on je ten pravý. Hodně mě to pobavilo a začali jsme spolu chodit,“ směje se Bočanová, která se veřejně s podnikatelem objevila na svatbě Adély Gondíkové (49) a Jiřího Langmajera (57) v červenci v roce 2019. O rok později vztah skončil, protože Mahulena nebyla spokojená. 

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!  Markéta Reinischová

„Radši budu žít sama než řešit neustále něčí nespolehlivost,“ svěřila se tehdy Mahu. Zřejmě se dost změnilo, protože už několik měsíců opět tvoří pár. 

„Je to fajn a doufám, že to vydrží. Oba si to užíváme a navíc na festivalu, kde jsem po 28 letech a Petr poprvé," usmívá se zamilovaná herečka. 

Fotogalerie
37 fotografií