Nedělní přehlídka návrhářky Lešák Černé v Karlových Varech byla přístupná veřejnosti, vstupenka ovšem vyšla na tisíc korun. Dorazili proto jen opravdoví módní nadšenci. Ti se nicméně za své peníze dočkali pořádně žhavé podívané... 

Polonahé krásky

Modelky v čele s Anetou Vignerovou postupně předváděly oděvy, které odhalovaly jak vrchní, tak spodní části jejich krásných těl. Vignerová se například nejprve ukázala v šatech s průhledným živůtkem a později zase jen v bílé košili se zcela průhlednou sukní.

Na své si přišli i fanoušci Natálie Kočendové: tu návrhářka oblékla do bodýčka se špagetovými ramínky a odhalenými zády, k tomu ještě do průhledných kalhot. Šaty s průhledným vrškem oblékla i Karolína Kokešová (27). 

Další modely s odvážnými rozparky a průstřihy pak předváděly Karolína Surý Kopíncová (25), Justýna Zedníková, Anna Benešová (21) nebo Dominika Němečková (22). 

Znuděný Kolečko

Hvězdy ovšem rozhodně nebyly jen na mole... Mezi hosty nechyběli Petr Jančařík (71) s manželkou Mirkou, Andrea Verešová (43) s Danielem Volopichem (59) nebo fotbalista David Limberský (39) s manželkou Lenkou (39). Svou nevěstu Vignerovou dorazil podpořit i scenárista Petr Kolečko (39), přítomný byl ale spíš jen fyzicky. Během promenády modelek na mole se nevzrušeně díval do telefonu. 

Přehlídku moderovala zkušená matadorka Gabriela Partyšová (45) a hudební doprovod zajistil zpěvák ze SuperStar Jaro Smejkal (32). Mezi elegantními modelkami se svou výrazně potetovanou tváří obzvlášť vyjímal... 

 

Video
Video se připravuje ...

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně  Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
191 fotografií