I přes bolestivé zranění se Simona s manželem Karlem Vágnerem mladším vypravila na filmový festival. 

Mám tady nějaké pracovní povinnosti a hodně přátel, se kterými si to chceme užít. Po dvou dnech musím říct, že je to hodně náročné a těším se, až se konečně vyspím. Synové jsou na prázdninách u slovenské babičky a čivavy jsou u hlídačky, takže jsme tady s Karlem sami a je to takové naše rande,“ svěřila se Blesku modelka, která už několik týdnů nesmí běhat. 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová na UniCredit party Markéta Reinischová

Asi jsem to přehnala a mám zase zánět šlach. Takže mi můj fyzioterapeut zakázal běhat, a to je pro mě hrob, protože žeru a přibírám. Už se těším, až budu moct běhat, bez pohybu se necítím ve své kůži. Bohužel na to pomáhá jen klid a beru výživové doplňky,“ tvrdí Krainová, která na kolonádě ocenila stánek, kde jsou nejenom potřeby pro zuby, ale i tělo. „Tady nejvíc ocením různé minerály, které jsou skvělé na ranní únavu po mejdanu. Všem vřele doporučuji,“ dodala Simona. 

I když tvrdí, že přibrala, tak to umí skvěle zamaskovat a v šatech to není vidět. „Dám si tady ještě kachnu a svíčkovou, na chalupě budu hubnout. Z Varů tam rovnou jedeme, abychom se konečně vyspali,“ netají se Simona, která nechyběla na nejluxusnější party UniCredit v Mlýnské kolonádě. I přestože má poraněnou nohu, měla sandály na vysokém podpatku a roztančila se na italské hvězdy Ricchi e Poveri

Fotogalerie
71 fotografií