Lepší moment si vybrat nemohl. Svou lásku k Dominikovi, jenž je synkem z miliardářské rodinky, už nemohl dál tajit. A tak přišel rovnou se dvěma šokujícími zprávami. Zaprvé, že má kluka, a zadruhé, že se v pátek vzali.

Po jeho vyznání lásky k muži na sociální síti se ihned spustila lavina reakcí jeho kolegů. „Mildo, má první lásko, jsem na Tebe moc hrdá. Na vás oba. Jste spolu krásní a jsem ráda, že jsem Dominika mohla poznat. To štěstí z vás sálá a já jsem za Tebe tuuuuze šťastná. Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví,“ vzkázala mu jeho první láska a přítelkyně Micheala Tomešová, s níž chodil od roku 2006 až do roku 2012.

Peroutka se ve svém příspěvku svěřil, že se obává reakcí, jak jeho homosexualitu přijme okolí. Jak se ale zdá, alespoň ve své branži nachází podporu. „Láska je láska... Přeji hodně štěstí,“ napsala mu Lucie Bílá, která tak odkazovala na svůj prvotní song.

Hodně štěstíčka celé Tvojí nové krásné rodině!! Srdci člověk neporučí, cestu si vždy najde,“ vzkázala mu Olga Lounová. Patricie Pagáčová, Aneta Krejčíková nebo Monika Absolonová mu pro změnu poslaly mnoho srdíček.

Hlavně hodně štěstí, kluci,“ vzkázal Peroutkovi a jeho Dominikovi moderátor Honza Musil, který stejně jako Milan před svým coming outem také žil mnoho let s manželkou, s níž má dvě dcery.

Ke gratulacím a slovům podpory se přidala také Mahulena Bočanová, Eva Decastelo, Natálie Grossová či tanečník Yemi A.D.Jste spolu moc krásní,“ napsala jim pod komentář Marie Doležalová. Peroutka se nyní o své novince dál zmiňovat nechce, pro něj samotného bylo takové přiznání velmi stresující.

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka přiznal: V ženském korzetu se cítím skvěle! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií