„Tolik jsem vám to chtěl říct první, i když jsem měl strach. Ale žádný můj scénář nepracoval s variantou, že bude ‚tajný zdroj‘ na svatbě ještě předtím, než vůbec nějaká byla," byl trochu smutný Peroutka, že se vše provalilo ještě předtím, než si to samotný ženich stihl srovnat v hlavě. Svého vysněného prince si vzal o víkendu v luxusním hotelovém resortu Chateau Mcely.

Zpěvák poměrně dlouho přemýšlel, jak celému světu oznámit velmi intimní zprávu, že žije s mužem. „V posledních měsících se ten tlak stával opravdu nesnesitelným. Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde," vypisuje se ze svých pocitů Milan Peroutka.

Mám kluka!

„Řekl jsem si to vždycky, když jsem viděl hrůzy, co se nám všude dějou, a pak se sám sebe ptal, co vlastně pořád řeším. Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám! Ani nevíte, jak moc si přeju, abyste s tím byli v pohodě i vy. Je toho tolik, co bych vám mohl a chtěl říct. Ale teď nám, prosím, dovolte si užít tyhle chvíle v kruhu těch nejbližších," vyšel konečně s pravdou ven Peroutka, u kterého se dlouhá léta spekulovalo, zdali ho to více táhne k ženám, či mužům. 

„Milujeme vás! Zároveň bych se chtěl touhle cestou (díky, sociální sítě) omluvit všem médiím, ale zatím využiju možnosti se vyjádřit jen tady. Popravdě dělám takové oznámení poprvé v životě, při jeho ťukání do telefonu mi pěkně bije srdce a připadám si jako ve sci-fi, hororu, pohádce i komedii zároveň. Jeden pocit ale vyvstává - nevýslovně děkuju všem, kdo pochopí a podpoří. Láska je krásná, ve všech jejích barvách! A myslete na to, že přestože v chomoutu, jestli budete chtít, jsem stále váš...!❤️ Váš Milda," kterému tak musel spadnout obrovský kámen ze srdce poté, co odhalil svou sexuální orientaci. 

VIDEO: Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk!!

Video
Video se připravuje ...

Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií