Mezi prvními hosty se na přepychové party objevila modelka Karolína Mališová v růžových šatech s velkými průstřihy. Pochlubila se tak sexy štíhlou postavou. V letních červených šatech dorazila modelka Kateřina Průšová. „Na festivalu jsem po pěti letech. Jsem tady ale polopracovně, jsem tu se svým kolegou. Ještě včera jsme pracovali. Dneska se tu na večírku zdržíme, ale myslím, že to bude decentní,“ slíbila Blesku Průšová. Její spolupracovník se dušoval, že ji bude hlídat.

Mezi slavnými tvářemi na party zamířila také řada podnikatelů a vážených hostů, kteří jsou zapsáni na guest listu. Většina pánů v obleku s kravatou přivádí své manželky a partnerky. Dámy jsou oblečené do večerních šatů nebo koktejlek.

UniCredit party si nenechala ujít ani modelka Zuzana Stráská, která přišla v bílých šatech s velkými volány místo rukávů a holými rameny od české návrhářky Voltové. „Původně to tu mělo být rande s manželem, se kterým jsem se tu před devíti letech seznámila, ale musel nakonec hlídat. Takže jsem si vstupenku vybrala já. Hrozně se těším, že si odfouknu od dětí a užiju si večírky," prozradila nám Stráská. V bílých perleťových šatech se objevila také modelka a novopečená maminka Nikol Švantnerová. Ta nechala na hlídání doma svému partnerovi jejich čtyřměsíční holčičku Miu.

Dorazila také bývalá první dáma Livia Klausová. Ta zvolila černé šaty s červeným šálem přes ně.

Renata Langmannová si červený model vypůjčila od Elle Beauty Lounge a na párty se vydala se svým manželem Ondřejem Novotným. „Od pátku jsem tu s kamarádkou, ale samozřejmě jsme se těšili, že tu budeme sami dva. Dnes hlídají moji rodiče, ale pak už se musíme vystřídat u malé,“ prozradila nám modelka. Její partner Novotný přiznal, že Vary pojímají jako takové malé líbánky jako většina partnerů, kteří nechali ratolesti doma.

Mezitím se mezi hosty zjevil také Jiří Bartoška! Jak se zdá, už se těší dobrému zdraví. S přehledem zvládá jak večerní pracovní povinnosti, tak také večírky.

Což následně potvrdil i ředitel festivalu Kryštof Mucha. „Ano zatím přebírám za něj všechny ty pracovní a oficiální věci, ale myslím, že jste viděli, že pan Bartoška je tady. Jeho nálada a kondice se zlepšuje a zlepšuje a myslím, že ke konci už ty všechny akce převezme zase on," řekl Mucha s tím, že věří, že festival jako takový Jiřího Bartošku neskutečně nakopává a dodává mu mnoho energie. 

Po dlouhé době se ve společnosti objevila také Jitka Kocurová. „Málokdy vycházím do společnosti, jsme tu s manželem bez dětí. Jsou u babičky. Vyrazili jsme jen na dva dny, je to taková naprostá romantika a užíváme si to jako zamlada. Ještě když jsme byli bez dětí. Dneska mě oblékl Filip Vaněk a mám z toho dobrý pocit. Ale něco vám prozradím, celý den jsem nejedla, přiznala pro Blesk.cz během příchodů.

Jako černá labuť přišla na párty Gábina Partyšová. „Jsem tu s partnerem. To, co mám na sobě, je dárek a šperky mám od Jitky Kudláčkové, dneska jsem taková černá perla. Doufám, že to s partnerem rozjedeme a užijeme si to, jak se patří. Ale ne zas tak moc, protože zítra hrajeme golf," řekla nám. Její partner na ni čekal opodál. 

Nejrozjuchanější pár sobotního večera Lenka Limberská se svým manželem Davidem Limberským si také nenechali ujít nedělní UniCredit party. Prozradil, že jako vyprošťovák po bujaré noci mu pomáhá pusa od manželky. „My jucháme přes den a večer a po půlnoci už spinkáme. A to nechtějte vědět, co děláme na pokoji," rozjímal se fotbalista. Rychle ale dodal, že s plozením potomků už skončili. 

Jako černé mamby se představily modelka Kateřina Sokolová či zpěvačka Kateřina Mátlová. Ta se pochlubila výstřihem až k pupíku. Velmi sexy oblečená byla také modelka Kristýna Schicková, kterou oblékli sourozenci Ponerovi. 

Slovenská návrhářka Vanda Janda se objevila jako Barbie v růžových šatech. Dorazila se svou kamarádkou a svou dvorní modelkou Lucií a její maminkou. Ty vynesly její vlastní róby.

A pochopitelně dorazila také Andrea Verešová v bílém korzetu a dlouhé bílé sukni. Uši jí pak zdobily nádherné diamantové náušnice. „Jsou to velmi drahé šperky značky Cartier a dostala jsem je od manžela k narozeninám, ke kulatinám. Dnes si myslím, že se to hodilo je vynést, tak jsem ráda, že jsem je mohla vyvětrat," svěřila se Verešová.

U Andrey se každoročně spekuluje, zda nosí pod svými modely kalhotky. Tak jak to měla tentokrát? „Mám všité bodýčko. Bez toho to nemůže být, opatrnost na prvním místě," přiznala Verešová. S manželem už obešli několik večírků a stále nekončí. „Včera jsme si dali zásadu, že půjdeme spát. A máme za sebou hodně akcí už, ale na UniCredit party jsme se těšili. A navíc má manžel dnes narozeniny, takže to společně oslavíme,“ přiznala Verešová s tím, že děti jsou na táboře v Rakousku. 

Letos poprvé do Varů zavítala také topmodelka Pavlína Pořízková, žijící trvale v USA. Přivedla s sebou nového partnera, do kterého je zamilovaná až po uši. Program zde mají nabitý, focení, rozhovory - v neděli zvládla plovárnu s Markem Ebenem a poté půlhodinového šlofíčka s přítelem na pokoji. „Drží nás při životě láska. Je to prima být zase zamilovaná. Užívám si to, díky bohu v 58 letech jsem si našla snad to nejlepší, co jsem měla,“ řekla Pořízková.

Poté její partner Jeff řekl pár českých slov jako miláček, krásná, ale třeba také becherovka. „Měli jsme poprvé večeři po sedmi dnech, včera jsme měli becherovku a moravské bílé víno. Alkohol je dobrý pro duši. Měli jsme tu smažený sýr. A zítra mu objednám kachnu a knedlo, zelo," dušovala se Pořízková, která srší energií. 

Plná úsměvů dorazila v černých sexy šatech od návrhářů Ponerů Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem. „Na UniCredit party jsem roky nebyla. Dneska asi mejdan bude, už jsem trochu unavená, ale myslím, že to rozjedeme a s Karlem si zatancujeme. Karel tancuje i doma," prozradila s tím, že už je ale unavená a nejvíce ze všeho se těší, až se konečně vyspí.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová na zahájení Varů: Syn jede studovat do Anglie! Markéta Reinischová

Fotogalerie
127 fotografií