Tady se na nic penězi rozhodně nešetřilo. Ze soboty na neděli se kousek od luxusního hotelu Pupp odehrála v přilehlém parku velkolepá BigBoard párty, kam mohla jen hrstka podnikatelů, politiků a umělců. A šumivé víno tu hosté pili jako vodu. Pro společnost, která spravuje síť reklamních ploch podél dopravních tahů a celé to pořádala, nebyl problém zaplatit stovky tisíc za hvězdy jako Thomase Anderse (60) z Modern Talking nebo krále českých diskoték Michala Davida.

Roztančená Hlaváčková

Ten přivedl dav pod pódiem do varu, kousek od něj divoce tancovala tenistka a maminka Andrea Sestini Hlaváčková (36) s hvězdou sociálních sítí Anetou Chovanovou (32) alias Andulou a dalšími kamarády. O kus dál se zase bavila Simona Krainová (50) s manželem Karlem nebo David Limberský (39) s manželkou Lenkou, a dokonce i ředitel motolské nemocnice Miloslav Ludvík.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Sestini Hlaváčková tančila na Michala Davida. archiv Blesku

V tichosti a v rohu

Celou dobu velmi nenápadně v rohu postávala i hitmakerova manželka Marcela, i když se s nikým nebavila, vydržela až do konce rozjeté show. Deník Blesk se jí samozřejmě zeptal, jak si mejdan milionářů užívá a jak se jí líbí manželovo vystoupení. Marcela ale velmi skromně odpověděla: „Nezlobte se, ale nechci k tomu nic říkat. Víte, že já se s médii moc nebavím.“

Tancovat nicméně začala, až když se pořádně setmělo a k manželovým klávesům vlítli Italové Davide Mattioli a Chiara Grilli. To už se neudržela a zatancovala si i ona.

Video
Video se připravuje ...

Miloslav Ludvík to rozjel na parketu. archiv Blesku

Krize se jim nevyhnula

Dvojice spolu začala oficiálně randit 11. září 1984. A byť nebylo vždycky všechno zalité sluncem, dnes jim to klape. „Říká se, že se krize objevují jednou za sedm let a opravdu to tak vychází. My měli dvě nebo tři období, kdy všechno úplně neklapalo, jak mělo, ale tím si člověk musí projít a pak se dokázat domluvit a vztah zase nastartovat. Nebudu to rozebírat do detailu, jak to bylo s nevěrou, ale myslím, že to našemu vztahu dokonce prospělo, nebo alespoň mně... Otevřelo mi to oči,“ řekl před pěti lety Blesku skladatel. „Uvědomil jsem si, co v Marcele jako svojí ženě mám. A za nic na světě bych ji nevyměnil,“ dodal.

Fotogalerie
50 fotografií