Bývalá první dáma se na BigBoard party přišla nejen pobavit, ale také převzít šek pro svou nadaci Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 v hodnotě 1,5 milionu korun. Šek jí předal samotný ředitel reklamní společnosti.

Spolu s šekem dostala Dagmar také kytici a bylo na ní vidět, jak byla potěšena. Ředitel společnosti ostatně doprovázel Havlovou, oděnou v červených šatech ve stylu kimono po celou dobu party.

Havlová poděkovala nejen společnosti, ale všem, kteří nadaci podporují a už šla společně s ostatními hosty sledovat vystoupení přítomných artistů. Z jejich výkonů se lidem tajil dech.

Provazochodce pak vystřídalo německé duo Modern Talking. Pánové vyskočili na pódium jako zamlada a rozjeli pořádný mejdan. Na jejich hity pařila například i modelka Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem či herečka Bára Mottlová s přítelem.

Zatancovat si přišli i David Limberský s manželkou Lenkou. Ta na sebe vzala velmi titěrné šaty z lehkého materiálu, který se jí ve večerních hodinách vymstil. Stačilo totiž, aby trochu zafoukal vítr, a ten jí rozfoukal rozparek tak moc, že jí vykoukly miniaturní kalhotky. Prvotní mejdan ve Varech tak byl odstartován, a jak se zdá, pařit se bude až do ranních hodin.  

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová převzala šek na 1,5 milionu pro svou nadaci Vize 97. Peníze budou použity na podporu obětí domácího násilí. Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

Fotogalerie
38 fotografií