Alena nepřiletěla jen za svou rodinou, ale i trochu popracovat. Pro Nadační fond Veroniky Kašákové nafotila sérii fotek. I když se dámy poznaly jen skrz sociální sítě, tak si na dálku padly do oka a slovo dalo slovo, osobně se poprvé setkaly až v ateliéru. 

Po práci se Alena odebrala ke svým rodičům, kde si to na zahradě nejvíc užívala maličká Vivienne. „Prázdniny u babičky a dědečka,“ okomentovala její dovádění modelka, která se nedávno provdala za dědice Fiatu Alessandra Nasiho

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly. 

Ve čtvrtek se rodinka vypravila do centra Prahy do vyhlášené kavárny Cafe~Cafe, kde poobědvali s kamarádkou Pavlou Vrbovou a jejím manželem Janem. Šeredová si z podniku odnesla i několik krabiček s jídlem, ale ještě než došli k autu, tak se přes ulici zastavili v obchodě s vyhlášenou italskou značkou. Nebyla to náhoda, protože obchod říká pane manželům Vrbovým. 

Zdrželi se skoro půlhodiny a obchod opustili se dvěma taškami, jednu nesl Alessandro a za druhou ruku vedl jejich princezničku. Šeredová nesla druhou a s Vrbovou šly v družném rozhovoru za ním. Po příchodu k autu se všichni rozloučili, Alena sedla za volant a odjeli do jejího bytu v nedaleké Pařížské ulici. 

Zatímco Nasi byl oblečený v teplákových šortkách a triku, česká kráska vynesla luxusní komplet àla pyžamo Fendi v hodnotě 55 tisíc korun a doplnila ho černou kabelkou značky Gucci. 

Fotogalerie
65 fotografií