Ačkoliv se slavná česká modelka s Veronikou Kašákovou nikdy osobně nesetkala, kamarádkami byly přes sociální sítě dlouho. Šeredová se stala její fanynkou, když na Instagramu četla o životním příběhu mladé modelky, která se vyšvihla do světa módy, přestože vyrůstala v dětském domově a měla tak startovní podmínky pro svou kariéru značně ztížené. O svém životě taky mladá kráska napsala pohnutou biografii s názvem Zpověď holky z děcáku.

A právě pro Nadační fond Veroniky Kašákové přijela Alena Šeredová necelé dva týdny po své veselce nafotit sérii snímků. Do Prahy přiletěla 27. 6. a její další kroky vedly hned směrem do ateliéru. Stačilo však málo a celá akce se konat nemusela.

„Napsala mi, jestli bych mohla přijet na focení. Byl takový první termín a bohužel to jsem byla na natáčení, protože jsem dotočila akorát v pondělí film v Itálii, tak jsem říkala, že se strašně omlouvám, ale bohužel nemůžu. Ale pak mi napsala asi před týdnem a říká, že by byl ještě další termín,“ dodala Šeredová.

Jako každá správná čerstvě vdaná žena neodolola a pro pořad Showtime se nepochlubila detaily svatebního obřadu. I přes nervozitu a měsíce plánování se jí podle všeho podařilo si svůj den D užít.

„Mně s tím pomáhala jedna z mých nejlepších kamarádek, která to dělá jako svou práci. Bylo to perfektní a úžasné a my se dohodly, že když se něco nepovede, tak budeme dělat jakože nic, protože kdo je na té svatbě, tak neví, jak to mělo být, takže si to stejně užije. My jsme si to všechno užili i večer předem,“ svěřila se modelka a odkazovala tak na improvizovaný předsvatební večírk s tancem a proseccem, díky kterému se dostala do postele až v jednu ráno, tedy přímo ve svůj svatební den!

Ačkoliv na italské svatbě nebyl prostor pro žádné české zvyky, přece jen se tam pár českých prvků dostalo. Od samotných prstýnků od tuzemské firmy až po jeden komponent, který mnohým Italům mohl způsobit lehký infarkt.

„Můj kamarád kadeřník Martin Tyl se smál nejvíc tomu, když se dozvěděl, že bude na svatbě české bílé víno a říká: ‚Děláš si srandu. Ty táhneš do Itálie české víno?‘ Říkám: ‚Ano, protože budeme mít jedno italské a jedno české!‘ Měli jsme italské červené a české bílé,“ dodala se smíchem. Stěhovat do země těch nejlepších vín právě víno z Čech by se mohlo zdát mnohým jako nosit sovy do Athén nebo tahat dříví do lesa, ale podle všeho Italové tento kulturní šok zvládli a veselku všichni zdárně přežili bez újmy na svém jemnocitu.

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly. 

Fotogalerie
53 fotografií