Alena má z prvního manželství s fotbalovým brankářem Gigi Buffonem (45) dva syny - Louise Thomase (15) a Davida Lea (13) a vyrostli z nich pěkní fešáci. Na svatbě své maminky měli na míru šité světle šedé obleky s vestičkou a pod ní bílé tričko. Přeci jenom to byla zahradní party, a tak košile a kravata by byly pro teenegery zbytečně upjaté. 

Na večerní party ve venkovském sídle si chlapci oblékli speciálně vytvořená trika s nápisem - The Alena coctail club. Stejné dostali i ostatní svatební hosté. 

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly 

Velkou pozornost budila dcera Aleny a Alessandra Vivienne Charlotte. Na druhý obřad na zahradě vynesla rozkošné šatičky ze stejné látky, jako měla její máma. Rovněž byly v boho stylu ze šifónu a s květinovým potiskem. Zatímco Alena měla rozpuštěné vlasy po stranách sepnuté, Vivi udělali drdůlek a ozdobili kvítky. 

Moje princezna Vivienne,“ okomentovala fotku s dceruškou česká kráska, která už je několik dní paní Nasi

Svatba trvala celý víkend, první civilní obřad byl na radnici v Katánii, druhý na zahradě, kde si řekli i sliby. Mejdany na sebe navazovaly od pátku a v neděli večer si většina hostů lízala rány, jak to bylo divoké a náročné. 

 

Fotogalerie
67 fotografií