Film Zápisník alkoholičky, který má Tereza Ramba aktuálně za sebou, jí předepisoval náročné scény. Z několika málo záběrů, které herečka sdílela na sociální síti, je již teď jasné, že nepůjde o jednoduchou podívanou, ale velmi nepříjemný a intenzivní vhled do života ženy, co se potýká s obrovskými problémy. Na jednom ze záběrů bylo vidět, že má Tereza na hlavě vyholený pruh vlasů. A jak je nyní jasné, nešlo o dílo šikovných maskérů...

Herečka se totiž do své role plně ponořila a obětovala své nádherné hnědé kadeře, které jí jistě mnohé fanynky pro jejich hustotu i krásnou, přirozenou barvu vždycky záviděly. To, že nyní nosí rozcuch „na vrabčáka“, nebylo dosud z jejích sociálních sítí poznat. Až teď se však pochlubila snímky, na nichž je vidět její nový účes skoro ze všech stran. A, světe div se, ať už má vlasy sčesané dozadu, nebo na patku, ohromně jí to sedne.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů DNES: Tereza Ramba: Proč už se nestydí svléknout do filmu? FTV Prima

„Už nějakej čas mám strašně krátký vlasy. Trochu jsme to v Zápisníku alkoholičky rozjeli... Pořád to vydejchávám. Ten film,“ uvedla na instagramu Tereza s tím, že její životní partner, akrobat, tanečník, choreograf, a dokonce i filmový režisér Matyáš Ramba (33) s ní drží basu a také zvolil na léto krátký sestřih. Jenže on to vzal podstatně razantněji - a nechal si hlavu rovnou oholit. Jak oba vypadají s novou vizáží, to můžete posoudit v naší galerii.

Fotogalerie
65 fotografií