Na svatbu české modelky Aleny Šeredové a dědice italské automobilky Fiat Alessandra Nasiho hosté zřejmě jen tak nezapomenou. Dvojnásobný obřad s oslavami od pátku až do neděle se skutečně vyvedl. Někteří si ale bohužel s sebou domů odvezli i nepříjemné následky! 

Alenin letitý kamarád, podnikatel, investor a milovník fotbalu Mike-David Burkhard se na svatbě „vyřadil z provozu“ až na dlouhé čtyři týdny dopředu. „Lidi: Co se stalo? Proč se šouráš jako šnek? Já: Svatba Aleny Šeredové a Alessandra Nasiho se stala,“ svěřil se na svém instagramu a ukázal fotku, jak si leduje pošramocené lýtko. 

„Pravděpodobně zranění podkolení šlachy a lýtkového svalu. Hrát fotbal nad ránem po pařbě zkrátka není nejlepší nápad. Všem příznivcům Greeting Runners In Zurich – špatné zprávy. Minimálně 3 až 4 týdny budu mimo. Uctivě se omlouvám,“ vzkázal nadšený sportovec, který si teď nějaký čas nezaběhá. 

Do zpěvu ale po akci nebylo ani mnohým jiným... Jak se lidé svěřovali na sociálních sítích, spát v mnoha případech vůbec nešlo, a v letadlech zpátky do svých domovů tak leckdo trpěl nepěknou kocovinou. 

Video
Video se připravuje ...

Finální outfit pro svatební mejdan instagram.com

Fotogalerie
87 fotografií