Po 12 letech života v půdním bytě se Simona s manželem Karlem Vágnerem rozhodli pro totální rekonstrukci.

„Byt byl naprosto nádherný, ale jak se narodily děti, explodovala doslova bomba! Maxík ťapal ručičkama od jídla při rytmech Teletubbies po stěnách. Bruno ho úspěšně následoval a postupem času do brazilské třešně na podlaze, nejen těmi oranžovými tatrovkami, kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. Časem, jak se naše rodina rozrůstá, se k nim přidaly dvě parťačky Angela & Aisha. Když to shrnu, tak se nám podařilo byt zdevastovat a po 12 letech jsme konečně ready na kompletní rekonstrukci,“ svěřila se Krainová, která musela veškeré oblečení, boty, kabelky a další věci sbalit do krabic.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová má jasno o oslavě 50! Mejdan v Karibiku a tajný dárek. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

A i když už v novém bytě rodina bydlí, krabice stále čekají na vybalení. „Nemám na to sílu. Přijdu do garsonky, která je zaplněná krabicemi, poleje mě pot a zabouchnu dveře. Už jsme z Dominikány několik týdnů doma, ale pořád žiju z kufrů. Už mi z Itálie přišla nádherná šatna, ale je prázdná. Vůbec nemám náladu ji plnit. Když si představím těch 60 kabelek, 300 párů bot a milion hadrů, tak je mi zle,“ svěřila se Blesku Simona.

„Zjišťuji, že je mi v tom prázdnu dobře a vlastně nic nepotřebuji. Stejně pořád dokola nosím dvoje džíny, trička a dvoje tenisky. Asi to všechno prodám,“ tvrdí se smíchem kráska, jež má v plánu žít půl roku v Česku a půl roku v Dominikánské republice, kde vlastní nemovitost.

„Kluci chodí v Praze do mezinárodní školy a vychází nám vstříc, takže to není nemožné. I když se odmala učí anglicky, tak se rozmluvili až v Karibiku mezi dětmi z celého světa. Teď mluví líp než já. A navíc by tam studovali ještě španělštinu a francouzštinu,“ dodala.

Fotogalerie
71 fotografií