Modelka Simona Krainová (50) vždycky patřila mezi ženy, které se nebály jít s kůží na trh. Doslova a do písmene. Proč by se ostatně také měla stydět - svou postavu si pravidelným pohybem a přísnou životosprávou vyrýsovala k naprosté dokonalosti, a tak se s ní ráda pochlubí při jakékoliv příležitosti. I na slavnostní finále soutěže krásy do Fora Karlín dorazila v outfitu, jenž více odhaloval nežli zahaloval. A především - všem vzal dech.

Šaty značky Poner, které doplnila blyštivými šperky, rozhodně vyzdvihly její ženskost - a držely na jejím sošném těle snad jenom silou vůle. Přesto jí rafinovaný střih perfektně sedl a byl tím nejlepším důkazem toho, že Simona stále patří mezi nejkrásnější tuzemské modelky. Není divu, že se od ní její manžel Karel Vágner ml. (47) nehnul ani na krok - takovouhle sexbombu, jež je půvabná i bez filtrů na sociálních sítích, si musel během večera hodně hlídat.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: V padesátce jsem trochu zpomalila. David Turek, Elmer Carvalho

Simona Krainová tak znovu všem svým fanouškům - a možná i odpůrcům - dokázala, že je dobré být sám sebou a nevěnovat pozornost kritice. Ať už její outfity budou takhle kontroverzní, anebo pro změnu třeba umírněné, jedno je jisté - modelka v sobě má tolik sebevědomí a charismatu, že se jí podaří zaujmout a být v centru pozornosti, bez ohledu na to, co si o ní lidé myslí. Takhle totiž vypadá její heslo „fuck the age“ (tedy „je*at na věk“) v praxi!

Fotogalerie
74 fotografií