Karlovarský filmový festival je nejen o výjimečných filmech a slavných tvářích na červeném koberci, ale také o bezbřehé zábavě a oslavách, které se po projekcích odehrávají po celém městě. Jednou z těch, kteří si festival pořádně užívají, je herečka Dana Morávková, známá například z nekonečné Ordinace v růžové zahradě, a její manžel, slavný klavírista a skladatel Petr Malásek (59).

Dvojice zašla nejenom na UniCredit party, což je akce považovaná za nejluxusnější událost celého festivalu, ale rozhodla se prozkoumat další noční perlu Karlových Varů - slavný Bechers bar. A neobtěžovali se ani převléct, aby změnili svůj outfit. Herečka na sobě stále měla své zelené sako s „chlupatými" rukávy a volné bílo-zelené vzorované kalhoty, zatímco její muž vynesl stejné sako i košili.

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková: Deprese nikdy nebyly můj problém. videohub

Nepochybně si i přes únavu z intenzivního programu festivalu Morávková a její muž užili pěkný večer a skvěle se bavili. Ostatně byli pak o něco později viděni, jak se ve skvělé náladě vracejí v pozdních nočních hodinách na místo, kde jsou ubytovaní. A přestože jsou manželé od roku 1996, tedy dlouhých 27 let, pořád to mezi nimi zjevně jiskří. Po celou dobu se romanticky drželi za ruce...

Fotogalerie
67 fotografií