Dana Morávková, která spolu s kolegou Janem Čenským (62) moderovala už 63. ročník zlínského filmového festivalu, se divákům v dopoledním hodinách ukázala v krátkých šatech, ale na večerní setkání s diváky a příchozími herci se převlékla. Vzala si černý saténový komplet s velkými bílými květy a zelenými pruhy na nohavicích z Marks & Spencer. 

Morávková spolu s Čenským měli za úkol uvítat na pódiu moderátorku Terezu Pergnerovou, jenže když vystoupila z vozu, který ji k červenému koberci dovezl, i pohádkový princ byl v šoku. „To není možný, Terezko, co to máš na sobě?“ volal na Pergnerovou Čenský, když ji spatřil v naprosto stejném modelu, který měla na sobě jeho kolegyně. „To vypadá, jako když jsme se domluvily, ale my jsme se nedomluvily,“ prozradila Morávková se smíchem.  

Na pódiu se pak dámy pozdravily a neskutečně se svému trapasu nasmály. „Říká se, že když se dvě dámy na plese potkají ve stejném modelu, tak buďto se mají obejmout, nebo odejít, co uděláte holky? Tohle opravdu není náhoda,“ komentoval situaci Čenský. Pergnerová s Morávkovou se objaly na důkaz toho, že jim módní trapas nevadí. Naopak, společně se fotily a jen na pár drobností vypadaly skutečně jako dvojčata.

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková má před manželem tajnosti! Nechci rozvod. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
37 fotografií