Campari stan sice všechny patřičně rozjel, pro mnohé byl ale teprve první stanicí... Jedním z takových byl například herec a režisér Jiří Mádl. Ten se při přesunu na další zastávky rozhodl nic nepodcenit, a aby ho náhodou po cestě nepřepadla žízeň, vzal si s sebou lahev šampaňského. 

To „hodný bankéř“ Tomáš Mecháček si na cestu nic nevzal, a možná to byla chyba. Z Campari stanu ho žízeň táhla Karlovými Vary až do nočního klubu Becher's Bar v Grandhotelu Pupp jen pro „vyvolené“. Tam ho ale nechtěli pustit!

Nakonec se dal do řeči s fotografy a jal se jim vysvětlovat aféru z prvního dne festivalu. Herec se totiž na veřejnosti objevil ve společnosti jisté mladé dívky. „Víte, jak je těžký to vysvětlovat tchyni? Byla to dcera mého kamaráda,“ dušoval se. 

Manželé Emma Smetana a Jordan Haj celou akci v Campari stanu moderovali, to jim ale rozhodně nezabránilo se během večera dobře pobavit. Alkohol popíjeli celou noc a také oni nakonec skončili v Becher's Baru, kam mohou jen vybraní hosté festivalu. Na rozdíl od Měcháčka manželé při vstupu žádné problémy neměli a pařba se zřejmě vyvedla... Na hotel odcházeli až nad ránem.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška Markéta Reinischová

Fotogalerie
258 fotografií