Šeredová se objevila na festivalu už v neděli večer, kdy celé Vary žily nejprestižnějším večírkem, a sice Unicredit Bank party. Jenže tam se Alena neukázala. Místo toho se chystala na utajenou večeři s ostatními lidmi z módního světa. 

Tu uspořádala společnost Esquire společně s Benedictem Renčem a extravagantním návrhářem Janem Černým. „Bon appétit y'all Midnight Cowboys! Podívejte se ve zpětném zrcátku na historicky první večeři The Jan Supper Club, kterou jsme uspořádali společně s návrhářem Janem Černým v rámci Esquire Studia v Karlových Varech. Pozvánky byly exkluzivní, šampaňské teklo proudem, koktejly přivedly všechny do varu a o lahodnou pizzu se postarali samotní mistři,“ stálo na stránkách Esquire.

Šeredová tam ale rozhodně nebyla jediná topmodelka z 90. let. Rovnou z večírku Unicredit Bank tam pospíchala i Pavlína Němcová. Obě dámy propařily noc a dle jejich výrazů je jasné, že se skvěle bavily. Alena přivezla do Varů i svou tříletou dcerku Vivienne, o kterou se tu noc zřejmě postaral její novomanžel Alessandro. 

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly. 

Fotogalerie
36 fotografií