Alena Šeredová, někdejší 1. vicemiss České republiky roku 1998, se provdala za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (49). Veselka se konala na italském ostrově Sicílie - po obřadu na radnici v městečku Noto, během níž oba vypadali jako ze žurnálu, následovala velkolepá párty pro stovky hostů v jednom z místních luxusních hotelů. Slavná brunetka se od té doby dělí se svými followery na instagramu o další a další dojemné, ale i legrační střípky ze svého skutečně nádherného svatebního dne, který se bezpochyby vydařil na jedničku.

Na oslavě samozřejmě nechyběl ani nádherný svatební dort, před kterým si novomanželé dali jeden z prvních novomanželských políbení. Načež následovalo slavnostní rozkrojení dortu, a poté, co skončila ona oficiální část, se seriózní akce přetransformovala v bujarý mejdan a oslavu páru, z jejichž vzájemné lásky vzešla již tříletá dcerka Vivienne. Kromě holčičky má Alena ještě syny Louise Thomase (15) a Davida Leeho (13), kteří pocházejí z jejího předchozího manželství s italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (45).

Video
Video se připravuje ...

Finální outfit pro svatební mejdan instagram.com

Novopečená paní Nasiová si všechno to veselí jaksepatří užila, jak dokazují nejnovější snímky, s nimiž se pochlubila na svém profilu na sociální síti - převlékla se do daleko pohodlnějšího oblečení, tedy do bílého trička s krátkým rukávem a chlupaté, peříčkové sukně. Vlasy vyčesala v pohodlnější ohon, víno vyměnila za flašku piva... a tančila až do rána, jak můžete vidět v naší galerii.

Svatební hosté také mimochodem změnili outfit - pro ně zde byla připravená trička s nápisem The Alena Coctail Club. Zda jde o nějaký interní vtípek, to se můžeme jenom dohadovat...

Fotogalerie
74 fotografií