Šeredová už má veškeré svatební oslavy za sebou a na svatební cestu do USA, kterou plánuje v srpnu, si ještě bude muset počkat. V mezičase se proto obrátila na svůj instagram a rozhodla se poděkovat všem gratulantům.

Šeredovou na síti sleduje více než 583 tisíc lidí. Žádný div, že nezvládala odepisovat každému zvlášť... Místo toho natočila krátké video v češtině i italštině. 

„Tak já bych chtěla takhle hromadně poděkovat všem, co jste mi napsali, co jste mi přáli ke svatbě. Dostala jsem opravdu obrovské množství krásných zpráv. Naprosto miluju. Akorát nezvládám vůbec odpovídat, takže jsem se rozhodla, že to udělám takhle hromadně. Takže vám všem posílám velkou pusu,“ obrátila se dojatě na sledující a poslala jim vzdušný polibek.

Jakmile si ale dala ruku na ústa, došlo jí, že je po svatbě něco jinak... „Jo aha, novinka,“ smála se a zamávala na kameru novým prstenem. A zatímco některé ženy volí různé kamínky a jiná zdobení, Alena je vyznavačkou jednoduché elegance. Její snubní prsten je jen „obyčejný“, mírně zvlněný, uzounký zlatý kroužek. Na videu jí hezky ladil k jednoduchým zlatým peckovým náušnicím. Česká modelka žijící v Itálii zkrátka ví, co má ráda!

Jedná se přitom o malou změnu oproti jejímu prvnímu manželství. Po sňatku s italskou fotbalovou hvězdou Gigim Buffonem (45) totiž na prstu nosila o něco tlustší zlatý kroužek, který uprostřed na vrchu zdobil malý diamant.

Zásnubní prsten jako kompromis

Zásnubní prstýnek, který jí při žádosti o ruku navlékl dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi, byl pak pěkným kompromisem mezi jednoduchostí a okázalostí. Na zlatém kroužku sice seděl masivní kvádrový kámen, všechny tvary ale byly velmi jednoduché a čisté, bez jakýchkoli dalších dekorací. Alessandro zřejmě moc dobře ví, jak na svou Alenu. 

Video
Video se připravuje ...

Svatba Aleny Šeredové na Sicílii instagram.com

Fotogalerie
158 fotografií