Na »Barťákův« festival přijela kvůli svému novému filmu Citlivý člověk, jelikož byl nominovaný v hlavní soutěži o Křišťálový globus. „Už jsem tu měla víc filmů, naposledy Domácí péči, ale žádnou cenu jsem zatím nezískala. Sama o sobě není tak důležitá, byť ta cena fyzicky je krásná,“ okomentovala to Blesku herečka, která vynechala i slavnostní zahájení.

Skandální koupačka

A o červený koberec ani zvlášť nestojí. Na dotaz Blesku, jak si užívá festival, hned odpověděla: „Ne, vůbec. Dneska a pryč. Je to pro mě náročný. Já už tady ten dolík moc nedávám.“ Přitom její skok do říčky Teplá protékající městem se zapsal do dějin největších festivalových přešlapů. To se ovšem psal roku 2013.

Útěk mimo davy

„Už jsem tu dlouho nebyla, protože upřednostňuji klid, a když film, tak si to chci v klidu doprožít. Jsou tu sice neskutečně kvalitní filmy, ale není tu prostor to celé vstřebat,“ vysvětlila, proč na karlovarský festival zanevřela. „Vojta přijel se mnou, hlavně abychom podpořili film a podívat se na něj ve velkém sále mezi diváky, kteří jsou nažhavení na tyhle témata, a pak rychle pryč do přírody,“ dodala. Dokonce vynechala i manželův páteční koncert.

„Nebyla jsem tam, protože to byl poslední školní den a byl strašně krásně nabitý s rodiči spolužáků našich synů, že pak jsem radši odpočívala,“ omlouvala svou neúčast.

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy z Varů: Nejluxusnější párty i rojení hvězd! A jak se točí porno ve filmu? Petr Macek

Fotogalerie
27 fotografií