Herečku Lucii Benešovou, vnadnou hvězdu seriálu Slunečná, sleduje na Instagramu více než 98 tisíc fanoušků. Aby také ne – slavná plavovláska svými příspěvky skutečně baví. Není totiž jako většina celebrit na sociálních sítích – místo otravných reklam, tedy přesněji řečeno placených spoluprací, sdílí záběry ze svého soukromí, ze zákulisí natáčení i fotky, co by se daly nazvat „retro“, tedy momentky z dob jejího mládí.

A ty podle všeho baví její příznivce nejvíce, jelikož si o ně sami říkají. Proto třeba teď o víkendu sdílela „jeden archívek z roku 2000 na vaši žádost a pro vaše pobavení“, snímky, které vznikly před neuvěřitelnými třiadvaceti lety. Benešová, tehdy šestadvacetiletá, je na nich zachycena společně se svou kamarádkou a spolužačkou Adélou Gondíkovou, které bylo v té době sedmadvacet. „Spolu jsme toho tolik prožily, že by to bylo na knihu,“ prozradila Lucie.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

Na záběrech, které mohou působit až skoro legračně strojeně, se obě herečky převtělily do sexy modelek – pózují totiž při hraní kulečníku, a zatímco silně nalíčená Lucie staví na odiv svůj již tehdy patřičně naditý dekolt, štíhlá Adéla, kterou Pánbůh neobdařil tak klenutými křivkami, zase vsází na svůj široký úsměv a ploché bříško, co jí vykukuje zpod krátkého trička.

Série momentek získala celou řadu „lajků“ i od jejich hereckých kolegů, třeba od Martina Zounara (55), Daniely Šinkorové (50)  či Terezy Brodské (54), a také pochvalných komentářů, které zmiňují, že se to necelé čtvrtstoletí na slavných dámách snad téměř ani nepodepsalo. „Jste pořád stejné a možná ještě hezčí, zrajete jak víno,“ zaznívalo nejčastěji. Nicméně posuďte v naší galerii sami...

Fotogalerie
70 fotografií