Oba dva partnery druhý den čekalo fashion focení, a tak Zorka raději dala přednost pohodlné posteli před mejdany.

Teď jsem v telefonu našel tuhle fotku z 2:03, kdy jsme přijeli z města. Já usoudil, že moje noc je v polovině. Zorce jsem dal dobrou noc a objednal si tágo a zase jel do města,“ pochlubil se na sociální síti moderátor. 

Jel na jistotu do baru, v němž už pařili jeho kamarádi. Když bar k ránu opustili, tak Míra na ulici okolo ramen vedl půvabnou blondýnku, přičemž je paparazzi Blesku nachytali. 

Naši přátelé, manželka kamaráda Lenka Klausová, on šel krok před námi,“ napsal Blesku Míra na vysvětlenou. Zmínění manželé jsou majitelé vyhlášené restaurace Angusfarm v obci Soběsuky na Plzeňsku, kterou letos v březnu zachvátily plameny. Škoda byla odhadnuta na 35 milionů korun! 

„Tohle místo jsme milovali. Je za ním obrovský příběh mých přátel, kteří mu se skvělým týmem obětovali neskutečné úsilí a po letité rekonstrukci vybudovali jednu z nejlepších restaurací v ČR. V tuto chvíli dům hoří a já mám slzy na krajíčku. Naštěstí jsou, doufám, všichni v pořádku, držte se, myslíme na vás,“ napsal tehdy na sociální sítě Hejda. 

 

Fotogalerie
36 fotografií