Nad okatým klučinou s naducanými tvářemi se rozplývá nejen celá britská monarchie. Lidé malého prince George zkrátka milují. „Je to trošku darebák..stejně jako můj mladší bratr,“ vyprávěl s úsměvem princ William  o svém synovi jen krátce po jeho narození.

Čím byl starší, tím si George získával čím dál větší pozornost publika. A to pro své úžasné ksichtíky, které často dělá. Poprvé se veřejně „ksichtil“ , když mu byl 1 rok, během oficiálních oslav narozenin prababičky královny Alžběty II. Z okna na své rodiče, kteří jeli průvodem v kočáru, radostně vyplazoval jazyk.

Poprask malý George způsobil také na svatbě maminčiny sestry Pippy Middleton, když poskakoval po sedadlech vozu, zatímco jeho mladší sestra spořádaně seděla na sedačce. To nebylo ale to jediné, co se na honosné veselce stalo. Malé princátko pošlapalo nevěstě šaty, za což mu maminka Kate vyhubovala. George se následně rozplakal. 

 Se svou sestrou Charlotte pak George dováděl na svatbě princezny Eugenie, kdy tehdy pětiletý George laškoval s jednou z družiček, zatímco jeho mladší sestra upadla na schodech.

Jindy na tenisovém zápasu ve Wimbledonu se zase všelijak šklebil, mračil a dokonce během hry usínal. Na pohřbu královny Alžběty II., jejich prababičky, se zase během procesí zapomněl poklonit, až ho musela sestra Charlotte napomenout. Naposledy princ George vyplazoval jazyk během korunovace svého dědy krále Karla III.

Nicméně princ George je velký elegán, který ví, co se sluší a patří, jen občas „ulétne“ do dětského světa tak jako každý jeho vrstevník. Navíc se mu už v jeho devíti letech podařilo změnit dějiny. Přesvědčil krále Karla III. aby obměnil tradiční staleté uniformy, které nosila čestná pážata. George protestoval proti povinnosti nosit bílé kalhoty sahájící jenom ke kolenům, také se mu nechtělo nosit punčocháče. Bál se, že by ho kvůli tomu mohli děti ve škole šikanovat. Král jeho prosby vyslyšel a tradiční krátké bílé kalhoty byly nahrazeny dlouhými námořnickými kalhotami.

 

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

Fotogalerie
110 fotografií