Dva roky po rozvodu s Milanem Kožíškem se Michaela Maurerová znovu zamilovala a založila novou rodinu. „Takhle mě už škrtí 8 let. Není to vždycky jízda na jednorožci se třpytkama mezi prstama, ale když se kouknu do svojí křišťálový koule, tak jedinej, komu chci mačkat vrásčitou ruku na lavičce pod lípou, jsi ty. Máme teď za sebou 3 roky dost na ho*no, ale nějak jsme to dali a hlavně spolu. Děkuju a miluju. Slavíme osmičku… a doufáme v tu ležatou,“ vyznala herečka svému partnerovi lásku přes sociální síť. 

Láskyplný vzkaz ovšem patrně poukázal také na jejich krizi. Ta musela vzniknout zhruba 1,5 roku po narození jejich společné dcery Emmy (4,5). Maurerová, která má ještě dvojčata Josífka a Magdalenku (10), v minulosti několikrát přiznala, že nejmladší dcerka je pěkné torpédo, tudíž jí dává dost zabrat. 

Není ovšem jasné, zda za partnerskou krizi může nedostatek času a prostoru pro partnery samotné, nebo je v tom zcela něco jiného. „Důvody bohužel víme,“ dodala Míša, ale dál nic nekomentovala.

Poté, co se v roce 2013 rozvedla s bohatým podnikatelem Milanem Kožíškem kvůli nevinné líbačce s kamarádem, při níž byla přistižena a nafocena, svého současného partnera už raději skrývá před světem. 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Michaela Maurerová: Sexy dáreček pro přítele! Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií