Stačilo malé sousto nebo špatně spolknutá slina a neštěstí bylo na světě. Mlsný kocour Felix Slováček se na křtu knihy naparoval před černovlasou kráskou a také smyslnou zrzkou, herečkou Kateřinou Bláhovou (27). Ostatně na tu už má spadeno delší dobu, od chvíle, kdy se přestala objevovat po boku Jiřího Krampola(85).

Spolu s nimi ochutnával kanapky z rautu, pak vyplivnul žvýkačku a vrhnul se na ochutnávku pálenky z hub. A hnedka ho napadl lišácký žertík. Začal se "dusit". Dusil se a kašlal tak, že se musel předklonit v pase, chytal se za plíce, ale bylo mu to „houby“ platné. Všichni okolo, kteří stáli vedle něho, včetně mladých krásek a moderátorky Štěpánky Duchkové (50), se smáli na celé kolo. 

Jako by snad nikdo neviděl, že se slavný saxofonista dusí. Pomalu se tedy narovnal zpět do vzpřímené pozice, ještě párkrát si odkašlal, ale holky tím stejně neoblomil. Tvářily se, jako by tam vůbec nebyl. Sotva se ale Felix nadechl, ještě celý červený už zase házel oči po své vyvolené zrzce, od které se po zbytek odpoledne nehnul. 

Video
Video se připravuje ...

Felix plánuje radovánky, ale bez Dády! Ona má svůj svět... Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
28 fotografií