V dnešní době mnoho lidí využívá služeb terapeutů, kteří jim pomáhají ve zvládání problémů a se zpracováváním traumat.

Odborníka navštěvuje i populární herečka, která s ním řeší své potíže s komunikací. „Já jsem úplně učebnicový příklad pro psychoterapeuta, ale velmi dobře spolupracuju. Nejvíc jsme pracovali na tom, abych se nesnažila odpovědět na všechno,“ svěřila se Pauhofová.

Filmová hvězda je ve svém okolí totiž známá tím, že nebere telefony. „Umím komunikovat s lidmi, jen nerada telefonuju. To je celé. Není mi to příjemné,“ prozradila Táňa fobii, která je častější spíš u lidí o generaci mladších.

Tento způsob komunikace nedělá herečce zkrátka dobře, takže lidé, kteří by ji potřebovali rychle zastihnout, mají zřejmě smůlu.

Je to trochu překvapivé, ale tato jemná žena má nečekaného koníčka – zbožňuje řízení. „Mě baví řídit cokoliv, umím řídit i kamion. Při práci se dostávám k tomu, že musím umět obsluhovat různé dopravní prostředky, tak dostanu rychlokurz. Nebo k některému zboží nedostanete odvoz, ale nabídnou vám klíčky od dodávky, abyste si to odvezli sami. Tak nezbývá nic jiného než si to odřídit,“ vysvětluje herečka.

Sen po tatínkovi

Táňa nemiluje pouze sezení za volantem. „Ještě bych chtěla motorku, to mě láká. Můj otec je vášnivý motorkář, vyrůstala jsem u motorek, tak se to asi nějak přirozeně přesunulo na mě,“ prozradila.

 

Video
Video se připravuje ...

Táňa Pauhofová (39) v 9. měsíci těhotenství: První slova o miminku a porodu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
64 fotografií