Verešová si aktuálně užívá na dovolené na řeckém ostrově Mykonos. Krásné klima a odpočinek jí zřejmě umožnily odhodit na chvíli starosti za hlavu a poddat se hlubším myšlenkám. 

„Život běží až příliš rychle na to, abychom někomu dovolili vynést rozsudek nad našimi dny, naším úsměvem či dobrou náladou. Napadne mě to vždy, když se někdo trápí nad cizí kritikou. Jaksi jsme si zvykli na to, že nám lidé říkají, jací jsme, co umíme a co nám zase nejde, jestli nám to sluší, co je málo a co už příliš. A je toho tolik. Slovo dokáže zranit, a přitom má jen pár písmen. Každé ráno jsme však o den zkušenější. I dnes,“ rozepsala se pod fotkami, na kterých svůdně pózuje ve vysoko vykrojených bílých plavkách. 

Podle Verešové nic jako ideální stav neexistuje, protože ideál každý z nás vidí a hledá někde jinde. Žádné parametry tak nemohou být směrodatné. „Je to o nás. O mně, o tobě. O našem pocitu, našem vnímání, názoru na věc,“ zamyslela se a doporučila fanynkám, aby si nalily pohár „laskavé sebekritiky“, namísto trápení se nad cizí kritikou.

Věřte, nebo ne, i já měla komplexy!

„Vždyť všechny ty nedostatky tě dělají krásnou. A právě to, že nejsi dokonalá, tě dělá jedinečnou. Věřte, nebo ne, i já jsem měla komplexy – velký nos, pihy, příliš hubené nohy... A trvalo mi dlouho naučit se mít se ráda a získat sebeúctu,“ přiznala. 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Praskající dekolt a rozparek do pasu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
84 fotografií